به گزارش «سراج24»، «هیس» این هفته در سه سینمای دیگر اکران شد تا تعداد سالنهایش در شهرستانها به عدد 37 برسد. این فیلم که از هفته قبل اکران گسترده اش در خارج از تهران آغاز شده تا کنون 250 میلیون تومان فروخته است. پخش کننده، فعلا کپی دراختیار ندارد و اکران «هیس..» با همین تعداد سالن ادامه پیدا خواهد کرد. فیلم درخشنده بعد از دو هفته نمایش در تهران توانسته از مرز فروش نیم میلیارد تومان گذر کند و پیش بینی می شود با احتساب فروش شهرستان تا آخر هفته «هیس..» وارد باشگاه میلیاردی ها شود.
«جا به جا» در هفته دوم اکرانش علی رغم افت فروشی که داشته اما هم چنان توانسته رتبه دوم جدول پرفروش ها را حفظ کند. فیلم عل توکل نیا بعد از13 روز نمایش در تهران به مرز فروش 250میلیون تومان نزدیک شده است.
گوهردشت و رفسنجان شهرهایی هستند که به تازگی این فیلم را اکران کرده اند. قرار است از هفته آینده «جا به جا» در اهواز، ارومیه و اصفهان نیز اکران شود. این فیلم هم طی امروز یا فردا به مرز فروش نیم میلیارد تومان می رسد.
«دهلیز» هفته دوم اکرانش را با افزایش مخاطب اغاز کرد. به طوری فروش هفته دوم این فیلم تقریبا دو برابر هفته اول فیلم بود. فیلم بهروز شعیبی که گروه سینمایی آزادی را دراختیار دارد تاکنون حدود 250 میلیون تومان فروخته است. این فیلم بدون تغییر در تعداد سینماهایش از امروز وارد هفته سوم اکرانش خواهد شد. «هیچ کجا، هیچ کس» فیلم تازه اکران شده در سینماهای تهران شروع نسبتا خوبی در گیشه داشت.
آن هم در شرایطی که فیلم ابراهیم شیبانی روز های ابتدایی اکرانش را بدون تبلیغات شهری سپری کرد. فروش «هیچ کجا، هیچ کس» بعد از 6 روز نمایش 76 میلیون شده است. اکران این فیلم چند روزی است که در شهرستان ها آغاز شده و طی این مدت در 20 سینما بیش از 30 میلیون تومان فروش کرده است. شیراز(2سالن)، ارومیه، اهواز، رشت، اراک، مشهد(2سالن)، تبریز، یزد، خرم آباد، بوشهر، گرگان، کاشان، گوهردشت، لاهیجان، لنگرود و سنندج این روزها فیلم شیبانی را اکران کرده اند.
«فرزند چهارم» همچنین ضعیف ترین فروش را در میان فیلم های روی پرده دارد. فیلمی که به طور میانگین در روزهای عادی وسط هفته حدود 5/1 میلیون تومان فروش می کند.
با احتساب گیشه 10 میلیونی فیلم در شهرستان ها «فرزند چهارم» تاکنون 50 میلیون تومان فروخته است. مشهد(2سالن)، اهواز و اصفهان این روزها میزبان فیلم وحید موسائیان هستند.
به غیر از 5 فیلم اکران عید فطر، این روزها فیلم «گذشته» نیز در 6سالن روی پرده است. فیلمی که طی 53 روز نمایش در تهران بیش از یک میلیارد و 240 میلیون تومان فروخته است.فیلم فرهادی در شهرستان ها هم با همان 9 سینما به اکرانش ادامه می دهد که طی این مدت بیش از 330 میلیون تومان فروش داشته است.
فیلم مهرجویی هم علی رغم پایان اکرانش در تهران، در شهرستان ها هم چنان سینما در اختیار دارد و این هفته در شهرهایی چون همدان، داراب، دزفول و رفسنجان نیز اکران شده است. مجموع گیشه «چه خوبه که برگشتی» در شهرستان ها 420 میلیون تومان شده است این فیلم در تهران نیز بیش از 950 میلیون تومان فروخته بود.



