به گزارش «سراج24»؛ شب گذشته، 12 مرداد، زنگ آیین افتتاح نمایش «کابوسهای خندهدار برای شب و چندتایی هم برای روز» را به صدا در آورد.
مجید سرسنگی، مدیر تماشاخانه ایرانشهر در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت محمود استادمحمد و مرشد ولیالله ترابی گفت: من به عنوان عضوی از این جامعه فرهنگی امیدوارم در دولت جدید ظرفیتهای موجود بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در مسیر پیشرفت کشور بیشتر از هنرمندان بهره گرفته شود. استاد محمد از بازیگران، نویسندگان و کارگردانان نام آشنای تئاتر کشور بود، کسی که شاید نسلهای متفاوتی با متنها و کارهای او خاطره دارند.
وی درباره مرشد ترابی نیز اظهار داشت: امروز جامعه هنرنمایش ایران و نمایش های آئینی سنتی هنرمند پیشکسوت حوزه نقالی، مرشد ترابی، را از دست داده، پیش از این مرشد را به عنوان نقال میشناختیم و بارها پای نقلهای وی نشستهایم.
سرسنگی با اشاره به مهمترین تحول سیاسی کشور، گفت: امروز رئیس جمهور منتخب کشورمان، حسن روحانی، کابینه ریاست جمهوری را به دست گرفت؛ امیدوارم در دوره ریاست جمهوری او و دوره فعالیت دولت جدید توجه بیشتری به حوزه فرهنگ و هنر شود. همه میدانیم که در سالهای اخیر در کنار همه پیشرفتها، کارهای مثبت و ظرفیتهایی که در هنرمندان و حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد، در این حوزه با مشکلات بیشماری روبرو بودهایم. شاید از نقاط ضعف این سالهای حوزه فرهنگ و هنر این بود که مدیران از ظرفیتهای موجود هنر و پتانسیلهای هنرمندان استفاده نکردند.
مدیر تماشاخانه ایرانشهر با تاکید بر اهمیت و لزوم تکبه بر فرهنگ و ظرفیتهای هنر اظهار داشت: امروز حوزه فرهنگ و هنر در هر کشور پیشرفته نه تنها لذت بخش است بلکه میتواند سرمایهگذاری درست و مناسبی داشته باشد و بسیاری از ناهنجاریها و نا بسامانیها را حل کند.



