قیمت سکه و ارز
۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۴:۱۳
قرارگاه خاتم‌الانبیا:

دست ما برای هدف قراردادن مراکز اقتصادی دشمن باز شد

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: شب گذشته ارتش تروریستی آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی پس از ناکامی در اهداف نظامی، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند. لذا؛ با این اقدام نامشروع و نامتعارف در جنگ، دشمن دست ما را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشت.

 دست ما برای هدف قراردادن مراکز اقتصادی دشمن باز شد

به گزارش سراج24؛سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: شب گذشته ارتش تروریستی آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی پس از ناکامی در اهداف نظامی، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند. 
 
وی افزود: با این اقدام نامشروع و نامتعارف در جنگ، دشمن دست ما را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشت. 
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تصریح کرد: آمریکایی ها منتظر اقدام متقابل و دردناک‌ ما باشند. مردم منطقه در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها نباشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••