قیمت سکه و ارز
۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۱۱:۰۰

جنگجویان چچنی دعوت پوتین را لبیک گفتند!

رمضان قدیروف رئیس جمهوری چچن گفت:بیش از ۲۱ هزار جنگجوی چچنی از زمان آغاز عملیات ویژه نظامی (SVO) روسیه علیه اوکراین شرکت کرده اند و بیش از ۹۰۰۰ سرباز در حال حاضر در خط مقدم حضور دارند.

جنگجویان چچنی دعوت پوتین را لبیک گفتند!

به گزارش سراج24؛ قدیروف این آمار را براساس اطلاعات رئیس مجلس و رئیس ستاد جمهوریخواهان منطقه نظامی شمالی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد.

وی ادامه داد: د ر جلسه ستاد جمهوری خواهان NMD، من با سران سازمان های مجری قانون در مورد زمینه های اصلی که باید بر آن تاکید شود بحث کردم.

به گفته وی، جمهوری چچن از همان روزهای اول جمهوری خواهان "سهم مهمی در پیروزی روسیه بر متجاوزان ناتو و باندرا" داشته اند.

رئیس منطقه گفت که در جلسه ستاد جمهوری خواهان با روسای سازمان های انتظامی در خصوص موارد اصلی که باید بر آن تاکید شود بحث و تبادل نظر شد و همچنین از مسئولان برای شناسایی و رفع سریع مشکلات تشکر کرد.

رئیس جمهوری چچن افزود که موضوع تأمین جنگجویان از چچن تحت کنترل ویژه وی است و او شخصاً با فرماندهان نیروهای ویژه در تماس است که به او اجازه می دهد تا هر مشکلی را به سرعت حل کند و کارایی نیروهای ویژه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

وی ادامه داد: من مطمئن هستم که ستاد جمهوری خواهان منطقه نظامی شمالی، هر چچنی و همه افراد مسئول به کمک خود در پیروزی روسیه بر دشمن ادامه خواهند داد و رفاه میهن ما به این بستگی دارد.

منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••