قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۲۹ - ۱۱:۵۷
یک مقام مسئول در شرکت زیرساخت:

بسترهای واگذاری VPN قانونی آماده است

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت برابر ضوابط شورایعالی فضای مجازی آمادگی واگذاری VPN قانونی را دارد.

 بسترهای واگذاری VPN قانونی آماده است

به گزارش « سراج24 » مهدی خدایی، با تاکید براینکه شرکت ارتباطات زیرساخت براساس دستور شورایعالی فضای مجازی کشور بسترهای واگذاری VPN را فراهم کرده است، اظهار داشت: از لحاظ زیرساختی و شبکه ای، آمادگی واگذاری VPN های قانونی وجود دارد که به متقاضیان برابر ضوابط مدنظر ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه تعداد و لیست متقاضیان VPN قانونی باید از سوی شورایعالی فضای مجازی به شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام شود، افزود: متقاضیان باید مراحل ثبت نام VPN قانونی را طی کرده و با اعلام شورایعالی فضای مجازی به زیرساخت این تسهیلات را دریافت کنند.

مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت این شرکت را متولی ساماندهی و اختصاص شبکه اختصاصی مجازی (VPN) در کشور دانست و گفت: انتقال اطلاعات و داده های با اهمیت سازمانها و نهادهای کشوری برای تبادل در فضای مجازی با استفاده از VPN قانونی از امنیت نسبی برخوردار خواهد شد. براین اساس از تمامی وزارتخانه ها، سازمانها، بانکها و شرکت ها دعوت می شود برای ثبت نام از شبکه اختصاصی مجازی VPN به سایت WWW.VPN.IR مراجعه کنند.

خدایی تصریح کرد: زمان ثبت نام VPN قانونی به پایان نرسیده است و متقاضیان باید توجه داشته باشند که این پروتکل فقط برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور است و شامل VPN های داخلی و یا استفاده برای دور زدن سامانه فیلترینگ نمی شود./مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••