قیمت سکه و ارز
۱۳۹۷/۱۰/۰۳ - ۱۲:۲۸

استوکس: می‌خواهم گذشته را جبران کنم

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: می‌خواهم با آمادگی بالا و تمامی توان در اختیار تیم تراکتور باشم تا اتفاقات گذشته را جبران کنم و امیدوارم هواداران تراکتور نیز حمایتم کنند.

استوکس: می‌خواهم گذشته را جبران کنم

به گزارش سراج24، به نقل از وب‌سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی، آنتونی استوکس  درباره آخرین شرایط خود و حضور در تبریز بیان کرد: جلسه خیلی خوبی با سرمربی تیم داشتم و  تقوی درک مناسبی از وضعیت و مشکلات من داشت و خوشحالم که شرایط برای بازگشتم به تبریز فراهم شد.

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی با اشاره به مشکلات خود طی ماه‌های اخیر، اظهار کرد: متاسفانه طی این مدت اخیر با مشکلات خانوادگی مواجه بودم که باعث شد تا تمرکز و آرامش لازم برای خدمت به تیم را نداشته باشم که خوشبختانه با حمایت و همراهی باشگاه از این دوره عبور کردم.

استوکس با بیان اینکه انگیزه بالایی برای جبران دارد، افزود: می‌خواهم با آمادگی بالا و تمامی توان در اختیار تیم تراکتور باشم تا اتفاقات گذشته را جبران کنم و امیدوارم هواداران تراکتور نیز حمایتم کنند.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••