۱۳۹۷/۱۰/۰۲ - ۱۷:۱۵
شکراله حاجی‌وند :

تولید ۳ میلیون و ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن سیب در سال جاری

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال تولید ۳ میلیون و ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن سیب در کشور پیش‌بینی شده است.

تولید ۳ میلیون و ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن سیب در سال جاری

به گزارش سراج24، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، شکراله حاجی‌وند مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: امسال تولید ۳ میلیون و ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن سیب در کشور پیش‌بینی شده است.

وی، میزان صادرات سیب درختی در سال ۹۶ را حدود ۶۰۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: این صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و کمی هم به اروپا انجام شده است.

حاجی‌وند ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون نیز حدود ۲۰۷ هزار تن صادرات سیب داشته ایم.

وی با بیان این که سال گذشته ذخیره سیب شب عید ۲۰ هزار تن بود، بیان کرد: برای ذخیره سازی شب عید امسال، به اندازه کافی و بیش از نیاز سیب موجود است.

مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی درباره قیمت سیب گفت: قیمت سیب متعادل است، اما از بارانداز به بعد قیمت این محصول بسیار متغیر می شود و از این رو دستگاه های نظارتی باید کنترل های لازم را انجام دهند.

وی در پایان تولید جهانی سیب را ۹۰ میلیون تُن بیان کرد و گفت: ایران به لحاظ تولید پس از چین، آمریکا و هلند، رتبه چهارم جهان را دارد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۹۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اوقات شرعی تهران
اذان صبح
اذان ظهر
اذان مغرب
طلوع آفتاب
غروب آفتاب
نیمه شب
قیمت سکه و ارز