به گزارش سراج24، سید رضا غلامی گفت: دستورالعمل کنترل مراکز عرضه و توزیع نذورات و برگزاری مراسم عزاداری در ایام محرم به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده و کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط آمادگی لازم را برای کنترل عوامل محیطی در این مراسم ها دارند.
وی اظهار داشت: هیات های عزاداری باید در تهیه و طبخ مواد غذایی نهایت دقت لازم را داشته باشند، مواد غذایی باید سالم تهیه و در مکانهای مناسب و دارای شرایط بهداشتی طبخ شود.
غلامی ادامه داد: لازم است در طبخ مواد غذایی از ظروف و تجهیزات مناسب استفاده شود و فاصله نگهداری مواد غذایی از زمانی پخت تا زمان مصرف بیشتر از 2 ساعت نباشد.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: افرادی که در این ایام به طبخ و عرضه مواد غذایی اقدام میکنند لازم است علاوه بر سابقه کار، دارای کارت معاینه پزشکی باشند و باید هنگام آشپزی بهداشت فردی را کاملا رعایت کنند.
به گفته غلامی، بهتر است برای عرضه تمام مواد غذایی به ویژه مایعات و غذاهای داغ از ظروف یک بار مصرف گیاهی استفاده شود زیرا این ظروف در تماس با مایعات و غذاهای داغ واکنشهای شیمیایی نشان نمیدهند و در برابر حرارت مقاوم هستند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون موارد تخلف در حوزه بهداشت مواد غذایی و اماکن در دهه اول محرم گزارش نشده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/