قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۲۲ - ۱۳:۲۷

توزیع 280هزارتن کالای اساسی و میوه

وزیر صنعت،معدن و تجارت از توزیع 280هزارتن کالای اساسی و میوه برای روزهای پایانی سال خبرداد.

توزیع 280هزارتن کالای اساسی و میوه

fبه گزارش "سراج24"  مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از آنجا که اولویت اول کاری وزارتخانه‌ها، توجه به مباحث تخصصی آنهاست ، به همین دلیل  این وزارتخانه به عنوان دستگاهی تخصصی توجه به تولید و معیشت مردم را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است.    

غضنفری عنوان کرد: وزارت صنعت ، معدن و تجارت با تاسی به منویات مقام معظم رهبری و تابعیت از ایشان، پیوسته بر حفظ وحدت و انسجام ملی در همه شرایط تاکید دارد و توجه به مباحث اقتصادی را همچنان اولویت اصلی خود می‌داند.

* اضافه شدن 4 میلیون تن به ظرفیت فولاد کشور

وی همچنین با اشاره به جلسه اخیر با معاون اول رییس جمهوری که با هدف جان بخشی به طرح‌های فولادی برگزار شده، گفت: تصمیمات این جلسه نوید بخش طرح‌های فولادی با بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی است و منجر به افزایش 4 میلیون تن ظرفیت تولید فولاد کشور خواهد شد.

غضنفری که ازاین تصمیم به عنوان احیاء و بازتنفس طرح‌های فولادی یاد کرد، ادامه داد: طبق نتایج این جلسه امیدواریم تا اوایل خرداد ماه سال آینده شاهد بهره‌برداری از چند طرح فولادی باشیم .

وی افزود: براین اساس مقرر شد که تا 10 روز آینده در مجموع 225 میلیارد تومان اعتبار ریالی و 9 میلیون یورو اعتبار ارزی از سوی بانک های عامل به هشت طرح بزرگ و کوچک فولادی بخش خصوصی در نقاط مختلف کشور اختصاص یابد.

* توزیع 20 هزارتن مرغ با قیمت هر کیلوگرم 5100 تومان

وزیر صنعت ، معدن و تجارت همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه توزیع گسترده مرغ در روزهای اخیر آغاز شده ، گفت : درحال حاضر 20 هزارتن مرغ در سطح عرضه به قیمت هر کیلوگرم 5100 تومان برای مصرف کننده در شبکه سراسری درحال توزیع است .

غضنفری این توضیح را نیز داد که در حال حاضر همچنان توزیع گسترده برنج از طریق مباشران در سراسر کشور در حال انجام است.

* عرضه 280 هزارتن کالای اساسی و میوه

همچنین همزمان با نزدیک شدن به ماه پایانی سال و در آستانه سال نو وزیر صنعت ، معدن و تجارت از برنامه ریزی گسترده برای توزیع بیش از 280 هزارتن کالای اساسی و میوه شب عید از محل ذخایر خبرداد .

غضنفری با بیان اینکه این اقلام با قیمت مناسب در 31 استان کشور عرضه می شود ، گفت : با توجه به وجود ذخایر فراوان بخش هایی از آنها برای ماه های بعدی سال آینده باقی خواهد ماند.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت در مورد 180 هزارتن کالای اساسی پرمصرف و مورد نیاز مردم برای شب عید توضیح داد : دراین ایام 70 هزار تن مرغ ، 30 هزارتن گوشت قرمز ، 30 هزار تن برنج ، 20 هزارتن روغن ، 30 هزارتن شکر ازطریق نمایشگاه های بهاره (عرضه مستقیم کالا )، فروشگاه های زنجیره ای و مراکز فروش تا 25 اسفند ماه توزیع می شود.

وی ادامه داد : 100 هزارتن میوه ایام عید نیز شامل 60 هزار تن پرتقال و 40 هزارتن سیب است که تماما از محل تولید داخلی تامین شده است .

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توافق و هماهنگی های انجام شده با سازمان های تعاون روستایی و میادین میوه و تره بار برای عرضه انواع محصولات کشاورزی و غذایی در 132 میدان دایمی و 49 میدان محلی گفت: در این ایام اقلام کشاورزی و غذایی نیاز مردم ،‌ با تخفیف های ویژه و به صورت کیفی ارایه خواهد شد.

غضنفری گفت : توزیع کالای اساسی و میوه از ابتدای اسفند ماه براساس جداول کنترل نظارت استان ها در سراسر کشور و بر مبنای تاریخ مورد نظر مسئولان استانی آغاز و تا نوروز سال آینده ادامه خواهد داشت .

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••