قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۹/۰۶ - ۱۵:۳۴

جنگجویان چچنی: منتظر فرمان اردوغان هستیم

جنگجویان چچنی ضمن انتقاد از حمایت رئیس جمهور چچن از روسیه،‌ رئیس جمهور ترکیه را رهبر مسلمانان توصیف کردند و گفتند منتظر فرمان اردوغان هستند.

جنگجویان چچنی: منتظر فرمان اردوغان هستیم

به گزارش سراج24،باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛رزمندگان جبهه "اچکریا" در چچن دیروز ضمن اعلام حمایت از ترکیه گفتند: "منتظر دستور اردوغان – رئیس جمهور ترکیه -- رهبر مسلمانان جهان هستند." 
 
این اظهارات در واکنش به سخنان "رمضان قدیرف" -- رئیس جمهور چچن -- مطرح شد که روز سه شنبه گذشته در صفحه شخصی خود در انستاگرام نوشت: "شکی ندارم که ترکیه به خاطر اقدامی که کرده است برای مدت طولانی پشیمان خواهد شد، چون کسی که در هر مناسبتی درباره دوستی و همکاری سخن می گوید، چنین خیانتی نمی کند."
 
مجاهدان به نقل از روزنامه ینی شفق ترکیه تصریح کردند: "هدف قدیرف از بیان چنین اظهاراتی، نزدیک شدن به ولادیمیر پوتین -- رئیس جمهور روسیه – است. از این رو منتظر دستور اردوغان رهبر کشورهای اسلامی هستیم."
 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••