به گزارش سراج24، ساعاتی پیش حسن ملکینژاد در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: 20 تا 25 مهرماه به عنوان غذا، نقش و ایمنی غذا در بین مردم و 3 تا 9 آبان ماه به عنوان پیشگیری از مسمومیت نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه اهمیت غذا در میان مردم از جایگاه بسیاری برخوردار است گفت: تعداد 150 کشور جهان از گرسنگی رنج می برند و این میطلبد که اهدافی را با مضامین آگاهی دادن و فرهنگسازی عمومی، تفهیم کردن موضوع گرسنگی و سوء تغذیه و فقر را تحقق می بخشد از بروز برخی زیانها جلوگیری میکند.
ملکینژاد افزود: در جامعه ما 90 درصد افراد، کمتر از نیاز یک انسان پروتئین دریافت میکنند و در کنار همین موضوع باید امنیت غذایی را رعایت کرده و این غذا باید پاسخگوی افراد در تمام زمانها باشد.
وی با اشاره به اینکه در زنجیره غذایی باید تولید، نگهداری و توزیع غذا، عرضه و مصرف به نوعی سنجیده و رعایت شود تصریح کرد: مسمومیت غذایی در میان این موضوعات بسیار مهم بوده و نیازمند توجه بسیار است چراکه باید آن را از نگاه بالینی و علوم پایه به درستی گذراند.
ملکینژاد بیان کرد: سازمان غذا و دارو در زمینه باقیمانده سموم در برخی مواد غذایی مانند پیاز، سیبزمینی، کاهو و گوجهفرنگی در حال پایش و پیگیری است.
وی با بیان اینکه از این موادغذایی نمونهبرداری شده اظهار داشت: تاکنون آذربایجانغربی در این زمینه دارای وضعیت مطلوبی بوده اما اکنون در کل کشور موادغذایی سموم به 11 مورد افزایش یافته است که آنها نیز درحال نمونهبرداری و پیگیری هستند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی آذربایجانغربی گفت: برای استفاده درست از نان و فرهنگسازی در بین مردم پنج هزار پوستر در نانواییهای مجوزدار توزیع شده است.
منبع:تسنیم