قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۴/۰۳ - ۱۲:۴۵

دولت خود را بازیچه اصلاح‌طلبان نکند

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: دولت باید به گفتمان اعتدال روی بیاورد و با استفاده از تجارب چندین ساله، خود را بازیچه برخی از اصلاح طلبان که همواره درپی منافع خود هستند، نکند.

دولت خود را بازیچه اصلاح‌طلبان نکند

 

به گزارش سراج24، محمد واحدی جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: سعید حجاریان در تازه‌ترین اظهارنظر خود در مصاحبه با یک روزنامه اصلاح طلب علاوه بر اعلام صریح این موضوع که اصلاح‌طلبان ستون فقرات دولت روحانی هستند از دولت روحانی خواست تا به اصلاح‌طلبان امتیاز بدهد و بار دیگر آنها را احیا کند.
 
واحدی ادامه داد: گفته‌های صریح حجاریان و تأکید همزمان بر مدیون بودن روحانی به اصلاح‌طلبان و نداشتن بدنه اجتماعی دولت یازدهم در کنار برخی از اخبار مربوط به انتقادات تلویحی اصلاح‌طلبان از عملکرد روحانی، تکمیل‌کننده پازلی که تداعی‌کننده استفاده ابزاری اصلاح‌طلبان از رئیس‌جمهور است، می‌شود.
 
وی خاطر نشان کرد: این موضوع بر کسی پوشیده نیست که سیاست‌های دولت تدبیر و امید در موارد بسیاری اشتراکاتی با جریان اصلاح‌طلبی دارد اما آن چیزی که مورد بحث است سیاست تمامیت‌خواهی دسته‌ای از اصلاح‌طلبان است.
 
جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: عدم اقبال مردمی به اصلاح‌طلبان به دلیل فتنه‌انگیزی و سوابق سیاه پنج ساله آنها اتاق فکر اصلاح‌طلبان را به این نتیجه رسانده‌ است که نباید ظاهر اتحاد با روحانی و دولت از بین برود تا زیر سایه این اتحاد به تدریج صندلی‌های مجلس شورای اسلامی را برای فشار به دولت در اختیار بگیرند.
 
واحدی با بیان اینکه دولت منتخب مردم باید با سرلوحه قرار دادن شعار تدبیر و با هوشمندی اقدامات و اظهارات مخرب اصلاح‌طلبان را دفع کند، تصریح کرد: دولت باید به گفتمان اعتدال روی بیاورد و با استفاده از تجارب چندین ساله، خود را بازیچه برخی از اصلاح طلبان که همواره درپی منافع خود هستند، نکند.
 
 
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••