مجیدی در تمرین استقلال حاضر نشد
به گزارش سراج24 و به نقل از خبرگزاری تسنیم، در حالی که مسئولان باشگاه استقلال اعلام کرده بودند تمرین امروز این تیم ساعت 15 برگزار میشود اما آبیپوشان به دلیل سفر به اراک از ساعت 13:30 به تمرین پرداختند. استقلالیها عصر امروز برای بازی با گهر به اراک میروند و امشب در این شهر میمانند و سپس برای بازی با روز جمعه گهر به دورود میروند.
قرار بود امروز فرهاد مجیدی در تمرینات استقلال شرکت کند ولی خبری از او نشد. مجیدی که دوشنبه شب با حضور در دفتر فتح الله زاده قرارداد داخلی با استقلال امضا کرده بود، طبق اعلام قبلی مسئولان امروز باید قرارداد خود را با استقلال ثبت می کرد ولی نه در هیات فوتبال حاضر شد و نه در تمرین امروز استقلال شرکت کرد.
ایمان موسوی مهاجم نفت تهران که صبح امروز به عضویت استقلال در آمده بود، در تمرین امروز استقلال شرکت کرد. همچنین با وجود برگزاری تمرین پشت درهای بسته حدود 60 نفر از هواداران استقلال پشت در کمپ ایستاده اند.
0نظر