به گزارش سراج24، گروه تروریستی تکفیری داعش روز گذشته یک کارگاه بزرگ تولید بستنی را در شهر موصل مرکز استان نینوی افتتاح کرده است. واحد رسانه ای داعش تصاویری از کارگاه تولید بستنی و سایر فرآورده های لبنی این گروه در شهر موصل و عرضه محصولات آن در دیرالزور سوریه منتشر کرده است. بنا بر توضیحات داعش، محصولات این کارگاه در کلیه مناطق تحت سیطره این گروه در سوریه و عراق توزیع می گردد.
منبع:مشرق
3نظر
از یک طرف میگید داعش تار و مار شد .... کشتن مردن بیرون شدن شهر فلان و بهمان رو پس گرفتن از داعش...از یک طرف هر روز داره کارخونه و اداره و تولیدی و سازمان و آموزش پرورش و ..... دایر می کنه
حکایت چیه دوستان؟ به مام بگید روشن شیم
برید بریزید جلوی سگ ها ... حرام اند ... گروهک آشغال
یعنی تار و مار کردن این گروهک انقد سخته؟ یا بقول مسئولین عراقی و سری چون مردمان عادی هم بین این آشغالها در شهرها حضور دارن کارو سخت میکنه؟ وقتی مردمی با نیشخندها و بلخندهای ملیح خود روزانه شاهد گردن زدن ده ها همشهری خود در ملا عام هستند و با آن تعداد صدهزار نفری خود در برابر داعش با چندین تعداد اندک در هر شهر هیچ شورش یا اقدامی نمی کنند یعنی چه؟؟ یعنی خود آنها هم داعشی هستند و افکار انرا قبول دارند!! خداوکیلی در ایران گروهکی میتونه کسی رو در ملا عام گردن بزنه؟؟ پس نباید دست رو دست گذاشت و به همه ضرب الاجل 3 روز وقت داد تا شهرهای تحت سیطره داعش رو ترک کنن (هرکس موند موافق داعش هست) و پس از اون با تمام قوا به اون شهرها حمله کرد و اون آشغالارو نابود کرد.