به گزارش سراج24،مذاکرات ایران با گروه 1+5 در شهر مونتروی سوئیس پایان یافت و تیم ایرانی امشب مونترو را به مقصد تهران ترک می کند.
همچنین بر اساس گزارشها دیدارهای دوجانبه ایران با چین ،روسیه و آلمان در سطح معاونین هم انجام شد.
مذاکرات هستهای مونترو از روز دوشنبه با گفتگوها در سطوح مختلف بین مقامات ایرانی و آمریکایی آغاز شد.
هیأتهای مذاکره کننده ایرانی و آمریکایی با هدایت محمد جواد ظریف و جان کری گفتگوهای هستهای مونترو، سوئیس، را به پیش بردند.
همچنین انتظار میرود دور بعدی مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 از 15 تا 20 مارس (24 تا 29 اسفند) برگزار خواهد شد.
وانگ کان مدیر کل کنترل تسلیحات وزارت خارجه چین امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد که "ما در مرحله نهایی تلاش هایمان برای دستیابی به یک توافق جامع هستیم."
وی افزود: ما فکر می کنیم که این مرحله نهایی است و امیدواریم که به یک توافق دست یابیم.
این در حالی است که جان کری وزیر خارجه آمریکا گفت که شکاف های مهمی هنوز در مذاکرات هستهای با ایران باقی مانده است.
از سوی دیگر "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با شبکه آمریکایی "انبیسی نیوز" گفته است که ایران و 1+5 به توافق هستهای بسیار نزدیک شدهاند.
منبع:تسنیم
0نظر