ربیعی:

۴۰۰ هزار نفر بیمه اجباری تامین اجتماعی شدند

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی اعلام کرد: در سال جاری ۴۰۰ هزار نفر بیمه اجباری تامین اجتماعی شده اند.

به گزارش سراج24،علی ربیعی ظهر چهارشنبه در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن شهرستان لنگرود، اظهار داشت: مردم همه ساله در این روز با تجمع، وحدت خود را به دنیا نشان می دهند و اعلام می کنند که پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) کبیر به دست آمده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حضور مردم در راهپیمایی ها، نمایش قدرت، عظمت و همدلی بین تمام آحاد ملت است که امروز همه در زیر یک پرچم و به رهبری امام خامنه ای در مقابل دشمن قد علم می کنیم.

وی با بیان اینکه نخستین آرمان انقلاب، استقلال بود، افزود: در گذشته انگلیس و روسیه در سفارت خانه ها برای کشور تعیین و تکلیف میکردند ورژیم پهلوی را بر تخت نشاندند، ولی با شکل گیری انقلاب اسلامی، مردم بر روی کشور نظارت دارند و مسئوان با رای مردم انتخاب می شوند.

ربیعی تصریح کرد: ولایت فقیه از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی است که امام راحل این ارمغان را برای هدایت کشور مشخص کردند.

وزیر تعاون  اضافه کرد: حرکتهای آزادی خواهانه کشورهای دنیا الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران است که در دنیا و در مقابل سلطه قد علم کرده اند و خواهان استقلال و آزادی کشور خود هستند.

وی گفت: ایران هراسی یکی از شیوه های دشمن  علیه ایران بود ولی امروز استکبار جهانی مجبور شده است در برابر نمایندگان ایران مذاکره کند و وزیر امور خارجه آمریکا افتخار می‌کند با وزیر خارجه ایران قدم بزند.

 ربیعی افزود: سیاست خارجی کشور بر اساس رهنمود های رهبری تبیین شده و دنیا افتخار میکند که با ایران رابطه برقرار کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی از موفقیات دولت اخلاق مداری و فرهنگ است و ما با ملت راستگو هستیم و آمار غلط به مردم اعلام نمی کنیم.

وی با بیان اینکه با خداوند پیمان می‌بندیم از رنج مردم غافل نشویم و لبخند رضایت بر لبان مردم ما را خوشحال می‌کند، افزود: باید همه توان خود را برای پیشرفت و بهبود زندگی مردم به کار بگیریم.

 ربیعی با اشاره به رشد اشتغال زایی در کشور گفت: در سال جاری ۴۰۰ هزار نفر بیمه اجباری تامین اجتماعی شدند.

این مقام عالی کشور اضافه کرد: حدود ۱۰ میلیون نفر از افرادی که دچار سوء تغذیه و بیماری های صعب العلاج بودند شناسایی شدند و قصد داریم توزیع سبد کالا را با نظام شناسایی افراد نیازمند داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ساخت بیمارستان تخصصی قلب در لنگرود خبر داد و افزود:  با ساخت این بیمارستان بیماران قبلی شرق گیلان و غرب مازندران تحت پوشش قرار می گیرند و ساخت این بیمارستان در تولید اشتغال زایی و توسعه تاثیر بسزایی دارد.

وزیر کار گفت: امسال توانستیم رشد سه درصدی اقتصادی را تجربه کنیم و برای سال آینده رشد ۵ درصدی را در برنامه داریم، کشور را با نفت بشکه‌ای ۴۰ دلار پیش می‌بریم و برای بخش‌های مختلف برنامه داریم.

منبع:مهر

اخبار مرتبط