پس از زنده سوزاندن خلبان اردنی

سوریه، اردن را به همکاری در مبارزه با داعش دعوت کرد

دولت سوریه از اردن خواست تا پس از اعدام فجیع خلبان اردنی، با دمشق در مبارزه با تروریسم همکاری کند.
به گزارش سراج24 به نقل از شبکه الجزیره، پس از انتشار ویدئویی از سوزاندن خلبان اردنی توسط تکفیری‌های داعش و تأیید آن توسط ارتش اردن، دولت سوریه از اردن خواسته تا با این کشور در مبارزه با تروریسم همکاری کند.

وزارت خارجه سوریه همچنین صبح امروز (سه شنبه)با صدور بیانیه‌ای اعدام «معاذ الکساسبه» خلبان اردنی به دست تروریست‌های داعش را محکوم کرد.

الکساسبه در 24 دسامبر سال 2014  بعد از اصابت جنگنده‌اش به وسیله تروریست‌های داعشی به اسارت گرفته شد. این خلبان اردنی که در حال انجام عملیات در قالب ائتلاف آمریکایی ضد داعش بود اولین اسیر ائتلاف آمریکایی علیه داعش بود که به وسیله داعش به اسارت گرفته شده بود.

شب سه شنبه (شب گذشته) داعش با انتشار فایلی تصویری اعلام کرد که خلبان اردنی را زنده زنده در آتش سوزانده است، مرگ دردناک الکساسبه با واکنش شدید کشورهای مختلف مواجه شده است.

دولت اردن در تلافی این اقدام، «ساجده الریشاوی» و یک تروریست دیگر وابسته به داعش را صبح چهارشنبه (امروز) اعدام کرد.

انتهای پیام/

منبع:فارس

اخبار مرتبط