رئیس کمیسیون امنیت ملی خبر داد

هشدار بروجردی به کنگره آمریکا

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کنگره آمریکا کاری نکند که ما ناگزیر شویم برای دولت الزامی ایجاد کنیم که از محدودیت‌های پذیرفته شده در توافق ژنو عبور کند و گام جدیدی در عرصه فعالیت صلح آمیز هسته‌ای بردارد.

به گزارش سراج24، «علاءالدین بروجردی» با اشاره به سناریو مجلس در قبال اعمال تحریم‌های احتمالی کنگره آمریکا گفت: اقدامی که مجلس ایران در جهت توقف اجرای پروتکل الحاقی انجام داد را آمریکا و دیگر کشورهای همسو با این کشور به خاطر می‌آورند.

وی افزود: با این تصمیمی که مجلس شورای اسلامی اتخاذ کرد، کلیه تعلیق‌های داوطلبانه‌ای که از سوی ایران انجام شده بود، متوقف شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: هرگونه تصمیم جدید کنگره آمریکا که برخلاف توافق ژنو هم است، با عکس العمل جدی مجلس شورای اسلامی مواجه خواهد شد.

بروجردی هشدار داد: کنگره آمریکا کاری نکند که ما ناگزیر شویم برای دولت الزامی ایجاد کنیم که از محدودیت‌های پذیرفته شده در توافق ژنو عبور کند و گام جدیدی در عرصه فعالیت صلح آمیز هسته‌ای بردارد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

امام خامنه ای: نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم

یدیعوت آحارانوت: توافق، جایگاه ایران و حزب‌الله را تقویت کرد

جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا