جلال حسینی: بازی با امارات سخت‌تر است

مدافع تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه بازی با امارات سخت‌تر خواهد بود، گفت: از الان نمی‌شود درباره قهرمانی در جام ملت‌ها حرف زد.

به گزارش سراج24،سید جلال حسینی بعد از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران برابر قطر اظهار کرد: بازی سختی با قطر داشتیم ولی خودمان را آماده این بازی کرده بودیم و خوشبختانه موفق شدیم پیروز از میدان خارج شویم.

وی افزود: بازی با امارات صد درصد سخت‌تر از این بازی خواهد بود. امارات دو نتیجه خوب به دست آورده ولی ما هم باید برای سرگروه شدن، این تیم را شکست بدهیم.

حسینی در پایان درباره احتمال قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا گفت: از الان نمی‌شود در اینباره حرف زد. در مرحله بعد، به خاطر فشردگی مسابقات کار سخت‌ می‌شود.

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا برابر تیم قطر با تک گل سردار آزمون پیروز شد تا صعودش به مرحله بعد قطعی شود.

منبع:مهر

اخبار مرتبط