به گزارش سراج24، علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن، این نوع گوشت باید حداقل 24 ساعت در سردخانه قرار گیرد این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه میشد و احتمالا در خصوص گوشت گوسفند نیز از ابتدای سال 94 این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی در ادامه گفت: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخها وجود دارد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: بر هیمن اساس، به دستور دامپزشکی، گوشت قرمز از این پس منجمد عرضه میشود و عرضه گوشت گرم ممنوع خواهد شد.
منبع: فرهنگ نیوز
0نظر