به گزارش سراج24، اصغر جهانگیر طی حکمی دکتر مهرزاد تشکریان را به عنوان سرپرست اداره کل بهداشت و درمان منصوب کرد. پیش از این دکتر مرضیه فرنیا این سمت را عهده داربود.
همچنین رئیس سازمان زندانها طی حکم دیگری دکتر مرضیه فرنیا را به عنوان مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندانها منصوب نمود.
در بخشی از حکم دکتر فرنیا آمده است: بدون شک دسترسی به اهداف عالیه سازمان در تمامی ابعاد و زمینه ها مستلزم فراهم آوردن زمینه آموزش و ارتقاء سطح آگاهی منابع انسانی و انجام تحقیقات و پژوهش های کاربردی در سازمان می باشد.
انتظار می رود تا با درایت و استفاده بهینه از تمام ظرفیت های سازمانی منطبق بر ضوابط وسیاست های تحقیقاتی و پژوهشی و برقراری ارتباط مستمر با مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی و پژوهشی نسبت به تحقق سیاست های ابلاغی مصوب ریاست محترم قوه قضاییه اهتمام لازم را معمول نمایید.
منبع: مهر
0نظر