پیغام جالب مایلی‌کهن به فریادشیران

مایلی کهن از زندان برای دستیار همیشگی اش پیغام جالبی فرستاده است.

به گزارش سراج24، محمد مایلی کهن که هفته گذشته به دلیل شکایت علی دایی راهی زندان اوین شده بود قرار است امروز و در ساعت ۱۸ از زندان آزاد شود چرا که دایی روز چهارشنبه با انتشار بیانیه ای رضایت داد تا مربی اسبقش از زندان آزاد شود.



در این بین اما اتفاق جالبی رخ داد. نادر فریادشیران که سال ها همراه با مایلی کهن در تیم های مختلف حضور یافت و از مشاوران وی محسوب می شود، مصاحبه های تندی علیه دایی انجام داد که می توانست بار دیگر وی را از رضایت دادن پشیمان کند اما این مصاحبه ها منتشر نشد.



این موارد اما به گوش مایلی کهن رسیده و حالا که همه چیز به خوبی در حال انجام شدن است او از داخل زندان به فریاد شیران پیغام داده که سکوت کند و جو را بهم نریزد.

منبع:نامه

اخبار مرتبط

1نظر

هادی 1393/08/25 - 12:27

با سلام و عرض ادب.من آقای مایلی کهن رو به خاطر داشتن اعتقادات و باورهای دینی خیلی دوست دارم و همیشه آرزو کرده ام که ای کاش ورزشکاران ما مثل ایشان باشند.اما خدمت این عزیز هم عرض می کنم نگه داشتن حرمت مسلمان از اهم واجبات است که دین مبین اسلام تاکید ویژه ای روی آن دارد،اگر قرار باشد بر اساس آنچه که خودمان تشخیص می دهیم درست است و دیگران اشتباه می کنند قضاوت کنیم و رای صادر کنیم که سنگ روی سنگ بند نمی شود،آقای مایلی کهن عزیز ما در مملکتی زندگی می کنیم که قانون دارد(هر چند در اجرای آن آدمهای ضعیفی مثل بنده حقیر مشکل داریم)و معیار هم قانون است،حالا آقای دایی و امثال ایشان از کجا آوردند و چه گفتند و چه کردند در حوزه اختیارات ما نیست،من و شما به عنوان یک وظیفه الهی(امر به معروف و نهی از منکر)هر آنچه را که ببینیم و بدانیم در چارچوب شرع مقدس و قوانین نظام اسلامی نمی گنجد تذکر می دهیم و تمام،دیگر نمی توانیم در جایگاه قضاوت بنشینیم و حکم صادر کنیم.برادر عزیز اثر رفتار حضرتعالی و حمایت و حرفهای سخیفانه برخی از دوستانتان گاهی بسیار بدتر و زشت تر از رفتار و کردار کسانی است که نقدشان می کنید.بیاییم کمی عاقلانه تر به قضایا نگاه کنیم و با صبر و حوصله بیشتر و در قالب قانون اول خودمان را اصلاح منیم و بعد به فکر اصلاح دیگران باشیم.یا علی مدد!

ارسال نظر