جن ساکی:

آمریکا با ایران همکاری نظامی نخواهد کرد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: "ما با ایران همکاری نظامی نکرده‌ایم و در آینده نیز این کار را نخواهیم کرد. نیازی به پنهان کردن این موضوع نیست که در حاشیه اجلاس ۱+۵ با ایران درباره اقدامات علیه داعش در عراق گفتگو کرده‌ایم.

به گزارش سراج24، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در صفحه شخصی تویتر خود اعلام کرد این کشور با ایران همکاری نظامی نخواهد کرد.

ساکی در صفحه تویتر خود نوشته است، "ما با ایران همکاری نظامی نکرده‌ایم و در آینده نیز این کار را نخواهیم کرد. نیازی به پنهان کردن این موضوع نیست که در حاشیه اجلاس ۱+۵ با ایران درباره اقدامات علیه داعش در عراق گفتگو کرده‌ایم."


وی در ادامه نوشته است، "داعش برای ایران نیز همچون دیگر کشورهای منطقه یک تهدید جدی محسوب میشود. در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران نیز باید بگویم در پایان هفته جاری در نیویورک به مذاکرات ادامه خواهیم داد. شاید در آینده فرصت‌های دیگری در حاشیه نشست‌ها برای گفتگو با ایران درباره عراق به دست آید."

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

شنیده شدن صدای چند انفجار در حوالی سیریک و قشم

ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را متروکه کرد

دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع ایران مواجه می‌شود