عاشوری:

دایی به بن بست بخورد خودش می‌رود

مربی اسبق پرسپولیس گفت: «یکسری از هواداران نه به من یا استیلی بلکه به پرسپولیس بد کردند.»

به گزارش سراج24، محسن عاشوری اعتقاد دارد نباید مشکلاتی که پیش روی او و حمید استیلی قرار داده شد، مقابل علی دایی هم قرار دهند. او در صحبت‌هایش از دایی هم انتقاد کرد و هم حمایت.



* شما کارنامه مربیگری دارید که راجع به پرسپولیس صحبت کنید؟!

- اگر منظورتان صحبت‌های علی دایی در این مورد است، باید بگویم نه. کارنامه‌ای ندارم!



* آیا به دایی حق می‌دهید راجع به منتقدانش این‌طور صحبت کند؟

- به هر حال دایی اخلاق خاص خودش را دارد و مقابل بعضی از انتقادات جبهه می‌گیرد.



* بازی پرسپولیس با پدیده را دیدید؟

- نه نرسیدم ببینم اما در رادیو گوش می‌کردم. در دیدارهای قبل نکته فنی در نوع بازی پرسپولیس ندیدم و مقابل پدیده هم فکر نمی‌کنم آنها نمایش خوبی ارائه داده باشند. به هر حال روند نتیجه‌گیری پرسپولیس اصلاً خوب نیست و قبلاً هم گفته بودم این تیم خیلی مشکل دارد.



* مشکل پرسپولیس عدم حمایت هواداران است یا ضعف فنی این تیم؟

- پرسپولیس از لحاظ مهره مشکل دارد. این تیم خوب بسته نشده و نیاز به تقویت دارد. هواداران هم لازم است که تیم را مورد حمایت خود قرار دهند و دایی و بازیکنان را تحت فشار نگذارند.



* به شما و حمید استیلی فقط ۳۰ دقیقه مهلت دادند و در اولین بازی شعارهای تندی شنیدید، آیا آن اتفاقات روی سکوها خطی بود؟

- در فوتبال ایران چند سالی است که یکسری روی سکوها مربی و حتی مدیرعامل عوض می‌کنند. من در همان مقطع هم اعلام کردم یکسری از هواداران نه به من یا استیلی بلکه به پرسپولیس بد کردند. از همان بازی اول و دقیقه ۳۰ تیم را تحت فشار گذاشتند و کاری کردند که پرسپولیس از مسیر خود خارج شد. الان هم نباید آنها دایی و بازیکنان را تحت فشار قرار دهند باید حداقل تا نیم‌فصل به آنها فرصت دهند و بعد قضاوت کنند.



* پس شما موافق برکناری دایی نیستید؟

- در شرایط فعلی هیچ‌کس بهتر از علی دایی پرسپولیس را نمی‌شناسد و با مشکلات آن آشنا نیست. من که از بیرون می‌بینم پرسپولیس با کمبود مهره مواجه است و مطمئناً دایی از نزدیک مشکلات بیشتری را می‌بیند. باید به این مربی فرصت داد تا ضعف‌های تیمش را برطرف کند.



* یکسری اعتقاد دارند دایی بعد از چند سال مربیگری در پرسپولیس نتوانسته با این تیم در مسابقات لیگ موفق باشد و الان هم به بن‌بست خورده است!

- خیلی از مربیان بزرگ در دنیا بودند که در یکسری از تیم‌ها به بن‌بست خوردند و در نهایت خودشان رفتند. دایی هنوز به بن‌بست نخورده و اگر این اتفاق رخ دهد، او خودش خواهد رفت.



* قبول دارید پرسپولیس بد بسته شده است؟

- به نظر من سپاهان و استقلال به مراتب بهتر یارگیری کرده‌اند. پرسپولیس در بعضی خطوط خوب بازیکن نگرفت و بعضی از بازیکنان هم در آخرین لحظه از این تیم جدا شدند و دست دایی را در حنا گذاشتند. دایی باید دو، سه مهره خوب به تیمش اضافه کند تا پرسپولیس جان بگیرد.

منبع:جام

اخبار مرتبط