سی‌ان‌ان:

خالد مشعل به تهران می‌رود

شبکه خبری سی ان ان به نقل از منابع فلسطینی اعلام کرد رئیس دفتر سیاسی حماس به احتمال زیاد پس از برقراری آتش بس در غزه به تهران سفر می‌کند.

به گزارش سراج24، شبکه سی ان ان به نقل از منابع فلسطینی اعلام کرد رئیس دفتر سیاسی حماس به احتمال زیاد پس از برقراری آتش بس در غزه به تهران سفر می‌کند.

این سفر برای تشکر از تهران در حمایت از جنبش حماس و نیز اعلان رفع اختلافات این گروه با ایران انجام می شود.

با این همه سفر مشعل به تهران تحت تاثیر کشاکش های خاورمیانه نیز قرار دارد. به گفته این منابع فلسطینی در کرانه باختری ایران و حماس در موضوع سوریه اختلاف نظر دارند اما تهران دیگر اصراری ندارد که حماس علنا از دولت بشار اسد حمایت کند، بلکه از انتقاد علنی علیه دمشق بپرهیزد. حماس آماده توافق با تهران در این باره است.

 

منبع:تبیان

اخبار مرتبط

مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

هیمنه روانی دشمن درهم شکسته است/ ضرورت مقابله با سوءاستفاده‌های اقتصادی

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ