داعش جایی بین شیعه و سنی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه داعش جایی بین شیعه و سنی ندارد، گفت: فتنه آنها محکوم به شکست است.

به گزارش سراج24، ابراهیم آقامحمدی، نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت ضمن محکومیت اقدامات تروریستی داعش گفت: داعش یک جریان تکفیری است که متاسفانه با نام اسلام اقدامات تروریستی انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه اهل تسنن و تشیع هیچ‌کدام داعش را قبول ندارند، خاطرنشان کرد: هر کس به حرف داعشی‌ها گوش ندهد وی را تکفیر می‌کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه داعشی‌ها با نقش‌آفرینی بازیگران منطقه از جمله عربستان به دنبال ایجاد جای پا برای خود هستند، گفت: برخی عناصر جاه‌طلب داخلی در عراق نیز برای رسیدن به منافع خود از این ابزار پلید استفاده می‌کنند.

آقامحمدی اضافه کرد: داعش یک جریان بیرونی است که امروز وارد عراق شده است و در میان امت اسلامی اعم از شیعه و سنی پایگاهی ندارد آنها از ابزارهای مسلحانه استفاده می‌کنند و به دنبال پیشبرد اهدافشان با این ابزارها هستند اما با توجه به مواضع علمای عراق و مردم این کشور این فتنه راه به جایی نخواهد برد.

 

 

منبع: فارس

اخبار مرتبط