اشغال موصل به دست عناصر سعودی

نماینده پارلمان عراق تاکید کرد که شهر موصل به دست عناصر سعودی، چچنی و افغان اشغال شده است.

به گزارش سراج24، "حنان الفتلاوی"، نماینده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق در گفت وگو با شبکه السومریه نیوز اظهار داشت: شهر موصل به دست سعودیها، چچنی ها و افغان ها اشغال شده است و ائتلاف "متحدون للاصلاح" به ریاست اسامه النجیفی رئیس پارلمان عراق باید بجای دلسوزی برای عربستان که اولین حامی تروریسم است، از موصل دفاع کنند.

وی تاکید کرد: اهالی موصل انتظار داشتند که ائتلاف "متحدون للاصلاح" درباره تجاوز به نوامیس، تهدید کلیساها، ویرانی آثار فرهنگی و وضعیت بد خانواده های آواره که در اردوگاه ها اسکان داده شده اند، سخن بگویند.

گروه مسلح موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) که اکثر اعضای آن را بقایای حزب بعث و فدائیان صدام تشکیل می دهد، اخیرا تحرکات نظامی گسترده ای را در شمال عراق آغاز کردند که ارتش عراق توانست آنها را زمین گیر کرده و شمار زیادی از آنها را به هلاکت برساند.

درگیری ارتش با همراهی نیروهای مردمی و عشایر علیه عناصر داعش همچنان ادامه دارد و نیروهای ارتش خود را برای عملیات گسترده علیه عناصر داعش در استانهای نینوی و صلاح الدین آماده می کنند.

منبع:العالم

اخبار مرتبط