دیدار پسر اردوغان با ۲ عضو ارشد داعش

رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه و پسرش با گروه تروریستی داعش روابط صمیمانه‌ای دارند و به عناصر داعش اجازه تردد آسان از طریق خاک این کشور به عراق را می‌دهند.

به گزارش سراج24، این عکس مربوط به دیدار بلال اردوغان (پسر نخست‌وزیر ترکیه) با دو عضو گروه تروریستی داعش است که در رستورانی واقع در استان اکسارای ترکیه گرفته شده است.رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه و پسرش با گروه تروریستی داعش روابط صمیمانه‌ای دارند و به عناصر داعش اجازه تردد آسان از طریق خاک این کشور به عراق را می‌دهند.

کامیون‌های حامل اسلحه برای داعش بارها از خاک ترکیه به عراق رفته‌اند. تروریست‌های داعش بخشی از نیازهای مالی خود را از طریق فروش نفت سوریه تامین می‌کنند.

پسر اردوغان غیر از تروریست‌های داعش با مسئولان اسرائیلی هم در تماس است و یکی از افرادی است که سود هنگفتی از تیره شدن روابط آنکارا و تل‌آویو از سال ۲۰۰۹ تاکنون به جیب زده و قراردادهای تجاری متعددی با این رژیم امضا کرده است.

منبع:کیهان

اخبار مرتبط