11ابهام بزرگ در پرونده اسپانسر پرسپولیس

آیا این انتصابات و این قراردادها به نفع پرسپولیس و ورزش کشور بوده است یا به نفع منافع شخصی و جیب برخی افراد خاص؟ برخی از این سوالات که به صورت جدی در فضای رسانه ای مطرح شده است را در ادامه ذکر میکنیم و از مسئولین ذیربط خواهش داریم که پاسخی منطقی برای آنها مطرح کنند! البته اگر پاسخی وجود داشته باشد!

به گزارش سراج24، پرسپولیس به صدر حاشیه سازان دنیای خبر برگشت، اما این‌بار نه بحث مربی این تیم مطرح است و نه تمرین ها و یا حتی بدهی بازیکنان! پرسپولیس این بار با اسپانسر ورشکسته خود به صدر خبرها آمده است.

این روزها درباره "پوستی" حرف و حدیث زیاد است! این که پوستی 48ساله روزی در سیما چوب کار میکرده، بماند! اینکه معاون شبکه تهران بوده بماند! و آنکه او روزی تهیه کننده‌ی چند سریال و فیلم سینمایی بوده بماند! اینکه 2سال به کانادا رفته و در آنجا به حلقه دوستان بیادی، انصاری فرد و حبیب کاشانی اضافه شده، بماند! اما از اینکه پوستی مردی با حاشیه ها و سوالات بسیار است نمیتوان گذشت. شایعات و سوالاتی که هر انسان منصفی را دچار تردید می کند که آیا این انتصابات و این قراردادها به نفع پرسپولیس و ورزش کشور بوده است یا به نفع منافع شخصی و جیب برخی افراد خاص؟ برخی از این سوالات که به صورت جدی در فضای رسانه ای مطرح شده است را در ادامه ذکر میکنیم و از مسئولین ذیربط خواهش داریم که پاسخی منطقی برای آنها مطرح کنند! البته اگر پاسخی وجود داشته باشد!

1-      درحالی که قرارداد سال گذشته اسپانسری پرسپولیس با یک شرکت معتبر 7 میلیارد بوده، چگونه رقم قرار داد جدید به 30 میلیارد تومان رسیده و چه سودی از قبال این قرارداد به آقای اسپانسر خواهد رسید.

2-      آیا صحت دارد که جناب پوستی یکی از بدهکاران بزرگ بانکی است که بدهی خود به بانک سرمایه را نتوانسته تسویه کند؟

3-      آیا صحت دارد که پوستی نتوانسته بدهی 12میلیاردی خود به آقای حسین هدایتی را تسویه کند؟

4-      آیا صحت دارد که ایشان ساختمان شیخ بهایی را با زدوبند از آقای تشکرنیا با نصف قیمت به چنگ می آورد؟

5-      آیا صحت دارد که ایشان همچنان نتوانسته بدهی خود در خرید ساختمان لاله را پرداخت کند؟

6-      آیا صحت دارد که آقای مونسان – عضو هیئت مدیره پرسپولیس-  از دوستان و همکاران قدیمی وی، خواهر زاده آقای روحانی است؟

7-      آیا صحت دارد که وی با قراردادی 150میلیونی (سال 78) امتیاز اجرای کنسرت های فائقه آتشین –گوگوش- را برای سالهای متوالی خریداری می کند؟

8-      آیا صحت دارد که اغلب اعضای گم نام هیئت مدیره پرسپولیس از دوستان و همکاران پوستی بوده به همین سبب وی توانسته به عنوان اسپانسر پرسپولیس برگزیده شود؟

9-       آیا صحت دارد که پوستی با شهردار اسبق –غلامحسین کرباسچی-  ارتباط نزدیکی داشته و از آنجا توانسته پروژه های خود را در شهرداری به پیش ببرد؟

10-   آیا صحت دارد که اسپانسر در پرده‌ی پرسپولیس، تقی گل رخسار، همان صاحب رستوران حاشیه ساز برج میلاد است که در سال 90با بستنی های حرام طلا شناخته شد؟

11-   آیا صحت دارد که قرار است پیراهن پرسپولیس با آرم "جهان صنعت" مهر بخورد که شرکتی متعلق به تقی گلسرخ است نه شرکت " بهنام پیشروی کیش " که به اصطلاح اسپانسر باشگاه بزرگ پرسپولیس است؟

منبع:برای مردم

انتهای پیام/

اخبار مرتبط