مهدی چمران در گفت وگو با «سراج24»:

خط سازش گمان می کند آمریکا نقش کدخدای جهان را دارد

خطی که به دنبال بزک کرده نشان دادن چهره ی جنایت کارانه و فریبکار آمریکا است فکر می کنند آمریکا نقش کدخدای جهان را دارد اما رابطه با آمریکا حل کننده ی مسائل و مشکلات نیست.

مهدی چمران عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی  سراج24 گفت : خطی که به دنبال بزک کرده نشان دادن چهره ی جنایت کارانه و فریبکار آمریکا است فکر می کند که رابطه با آمریکا می تواند تمامی مشکلات را حل کند و هم اکنون هم به دنبال این امر هستند اما چیزی که مسلم است سابقه ی دشمنی آمریکا با ملت ایران است و همین امر نشان دهنده ی غیر قابل اعتمادی آن ها است.


وی افزود: ملت ایران شاهد است اکنون که مذاکرات در موضوع هسته ای در حال انجام گرفتن است باز هم آمریکایی ها مسائل دیگری همچون دستاورد های نظامی را مطرح می کنند.


عضو شورای شهر تهران  گفت : خط سازش فکر می کنند آمریکا نقش کدخدای جهان را دارد اما رابطه با آمریکا حل کننده ی مسائل و مشکلات نیست.

 

اخبار مرتبط

آیت‌الله خامنه‌ای از نسل طولانی‌ای از شهدا می‌آید که تا امام حسین امتداد دارد

مهمترین دستاورد آقای شهید ایران

کالبدشکافی انتقادی گفتمان اصلاح‌طلبی؛ با نظر به موضع اخیر خاتمی