حضور هنجارشکنانه مردان در دبیرستان‌های دخترانه تهران+عکس

این خود تنها مشتی از خروارها دبیرستان دخترانه شهر تهران است که با بی توجهی مسئولین آموزش و پرورش، از حالت امن محرم‌سازی شده برای دختران مردم درآمده و جولانگاه آمد و شد مردان مجرد و بعضاً مطلقه شده‌اند!

به گزارش « سراج24»؛ کشف حجاب از بانوان و اجرای طرح اختلاط دختر و پسر در مدارس ایران را می‌توان بعنوان دو یادگار شوم رضاخان ملعون در این مرز و بوم عنوان نمود که این بدعت منحوس در دوره فرزند معدومش محمدرضا نیز استمرار یافت.

 

خوشبختانه اما با پیروزی شکومند انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، به تأسی از قوانین شریعت تشیع، حجاب اسلامی در جامعه فراگیر شد و مدارس نیز از شیوه مختلط به حالت مجزا و مختص دختران یا پسران دانش‌آموز درآمدند.

 


 

مع‌الأسف با گذشت بیش از سه دهه از عمر گهربار انقلاب، شاهد ارتجاع برخی از دبیرستان‌های دخترانه شهر تهران به شیوه اختلاط مدارس در دوران ستمشاهی هستیم!

 

بر طبق اخبار واصله، مدیر دبیرستانی دخترانه و دولتی به نام "طـ..." -نام دبیرستان محفوظ است- واقع در منطقه 14 آموزش و پرورش شهر تهران، علیرغم در اختیار داشتن معلمین مجرب خانم در تمامی مقاطع و رشته های تحصیلی، با مازاد اعلام نمودن ایشان، جمعی از مردان مجرد، کم سن و سال و یا حتی مطلقه (!) را بعنوان مشاور و دبیر دانش آموزان دختر بکار گرفته است!/صراط

 

 

بعنوان مثال، استفاده از دفتری مشترک برای استراحت اساتید زن و مرد در ساعات تفریح؛ بکارگیری پسرکی بیست و چند ساله بعنوان مشاور تحصیلی دختران دانش آموز در مقطع چهارم دبیرستان؛ دریافت هزینه‌های اجباری گزاف مابه‌ازای تدریس دروس تقویتی توسط اساتید مرد؛ و بسیاری موارد دیگر که زبان از برشماری آنها شرمسار خواهد بود، از جمله اقدامات نابهنجار در دبیرستان نامبرده بشمار می‌رود!
 

 

جالب‎تر آنکه وقتی این اقدام خارج از عرف مدیر مذکور، با اعتراض جمعی از دبیران خانم و اولیاء دانش‌آموزان متدین و صد البته معذب از حضور نامحرم در محیط مدرسه مواجه می شود، در پاسخ به ایشان توبیخ کتبی، انفصال از خدمت و در مواردی حکم اخراج صادر می‌گردد!

 

در این میان با توجه به روی کار بودن دولت تدبیر و امید، انتظار آن می رود تا با برخورد قاطع و به موقع با این قبیل اعمال هنجارشکنانه که سابقاً در دوران افراط‌گرایان دوم‌خرداد نیز مسبوق بوده است، مانع از به قهقرا رفتن شعار «اعتدال» خویش باشند.

اخبار مرتبط

60نظر

علی 1392/10/25 - 18:40

اخرش که چی اینها هم یکی دو سال دیگه میرن دانشگاه بعد هرچی بخوان عکس میگیرن

blue stare 1392/10/25 - 21:25

بهتره يه ديوار تو كل شهر درست كنيم يه طرف آقايون يه طرف خانوما چطوره ؟ تا فرهنگ درست نشه ديوار چين هم كارساز نيست. فرقي نميكنه معم چند سالشه اگه آدم سالم باشه اتفاقي نميفته .

س م ر ب 1392/10/26 - 00:53

بهترین راه استقرار گشت ارشاد داخل مدرسه ، کلاس و حتی ... هست !!!!!!!!!!!!!!!!

ف 1392/10/26 - 01:09

شما چرا همش از کاه کوه می سازید.مگه چی شده اینام دروغه.اگه باشه هم این همه مهم نیست که شما ملت و با این خبر های الکیتون سر کار بزارید. یه کم منطقی فکر کنید.

زهرا 1392/10/26 - 02:57

بس کنید این تفکرات ما قبل تاریخو

حسن 1392/10/26 - 11:42

واقعا متاسفم برای مسئولین مدرسه و والین این دانش آموزان
با این که خودم مدیر مدرسه ام

زينب 1392/10/26 - 13:41

گيرم تو دبيرستان ها حجاب و حفظ كنن و هيچ پسري هم نباشه
خيالتون راحت ... خارج از دبيرستان هر كاري دوست داشته باشن انجام ميدن..و هر طور كه بخوان رفتار ميكنن.واين خيلي بد تره

عارف عقیلی 1392/10/26 - 19:48

ماباید فکرمان در کار و تولید وپیشرفت باشه نه اینکه فکرمان تو این چیزا باشه .ولی خارجیا فکرشون توکاره که موفقند چقد ما فکرمون تو ی اوجاست (این یکی از سیاستهای انگلیس است که فکر مارا برده تو مسائل جنسی )

عسل 1392/10/26 - 22:33

آخه من نمیدونم این چیزا چه ربطی به شما داره؟دیگه مشکلی توی مملکت نیست که گیر دادین به حجاب دخترا اونم داخل مدرسه! گیرم که داخل مدرسه ام محدود بشیم خیابونا و بعد از محرومیت خونه ها رو چیکار میکنین؟؟؟
متاسفم که نمیزارین مردم فرهنگ در کنار هم بودن و سالم موندنو یاد بگیرن....

ناشناس 1392/10/26 - 22:52

چ اشکالی داره دبیرمردتودبیرستان باشه.من همیشه ازراهنمایی دبیرمردداشتم وهیچ مشکلی هم پیش نیومد.تاکی میخوان مردوزن روازهم جداکنن؟!!! همینجاازهمه دبیران عزیزم بالاخص آقایون تشکرمیکنم چون بهترین بودند.

سارا امانی 1392/10/26 - 23:44

آزموده را آزمودن خطاست . بیشتر از 30 ساله که به فکر جدا کردن دختر وپسر و زن و مرد بودید نتیجه چی شد؟ هیچی .

دوستدار گل اقا 1392/10/27 - 04:19

به هرحال اونیکه موافق این کاره . ایا خودت راضی میشی خواهرت در این جور مدارس بود و با اونا عکس ویا ارتباط داشت

علی 1392/10/27 - 05:34

آخه مگه شما فضولین؛ عکس گرفتن که گرفتن؛توروسنن؟

nafas 1392/10/27 - 19:29

هرچه قدر این دو تا جنس رو بیشتر از هم تفکیک کنید اینا بیشتر از قبل نسبت به هم حریص میشن.
بس کنید عقاید افراطی رو بابا

arash 1392/10/28 - 06:47

واقعا که !خوابید یا خودتونو به خواب زدید جامعه توو لجن فرو رفته شما کجا سیر می کنین

ناشناس 1392/10/28 - 12:27

خجالت بکشید برای یک معلم شما اصطلاح پسرک بکار می برید واقعا که!

ناشناس 1392/10/28 - 15:16

واقعا خیلی عقب افتاده و مونگولید.
این وضع زندگی هم لیاقتتونه
واقعا پست احمقانه ای بود

ناشناس 1392/10/28 - 16:08

قط در دولت افراط گرایان دوم خرداد مسبوق به سابقه بوده؟؟؟؟؟؟؟
والا ما در دولت افراط گراین رایحه خوش خدمت مدرسه میرفتیم که مسبوق به سابق بود و ما میدیم این مسائلو.

ناشناس 1392/10/28 - 16:18

واقعا متاسفم برای نویسنده متن با افکار پوسیددش

ناشناس 1392/10/28 - 16:20

خفهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

علی ف 1392/10/28 - 17:18

ازمدیر آن دبیرستان روشن فکرتقاضا مندم چهت رفاه همه از هم اکنون به فکریک شیرخوارگاه یامهدکودک باشند!!!!!!!!!!

سیما 1392/10/28 - 17:45

شک دارم نویسنده مطلب حین نوشتن متنش خندش نگرفته باشه. بدون شک با صد دلیل و غرض این مطلب رو نوشته و هیچ خیر خواهی در کار نیست . وگرنه خودش به خوبی میدونه که حفظ حرمت معلم از پسندیده ترین رفتارها توسط بزرگان اسلام که در وهله اول خودشون معلم هستند، هست.

ناشناس 1392/10/29 - 02:45

سلام اقا یا خانم نویسنده. ممنون از خبر رسانی درست و بحق. اما سوال من اینه لابد این مدارس دوران دوم خرداد بوده بعد همه چی حل شده و دوباره الان شروع شده درسته؟ افرین به منطق و مرامتون

صادق 1392/10/29 - 19:28

بعد از 35 سال انقلاب با زور به نظر شما چیزی درست شده یا که نه نتیجه عکس داده؟ چرا نمیذارین هر کس هر جور که دوست داره طبق افکار خودش زندگی کنه.یادمان نرود معلمی شغل انبیاست

نسترن 1392/10/30 - 14:05

اگر واقعا به معنای واقعی ادم مسلمون باشه ، پس ایمانش قویه. گیریم که دبیر طرف مرد یا یه پسر جوون باشه. وقتی مسلمون باشن و به دستورات قران عمل کنن چه ایرادی داره؟
حالا این بچه ها با دبیرشون یه عکس یادگاری انداختن. مگه چی شده؟ این چه تفکراتیه که دارین. اگرم یه سری از این دختر خانمها حجاب ندارن یا از دین های اقلیت مملکتمون هستن و یا تربیت اسلامی نشدن. که اونم مشکلی نیست. از قدیم گفتم موسی به دین خود عیسی به دین خود. هر کیس رو هم توی یه قبر میذارن و خود ادم باید جوابگوی اعمال خودش باشه توی اون دنیا. این همه مشکل توی این مملکت هست حالا چسبیدین به این که یه سری از دبیرای دبیرستان دخترانه مرد هستن. واقعا که. به نظر من نویسنده غرض شخصی داشته و یا با عرض شرمندگی پر از عقده بوده.
ادم اگه خوب باشه و ایمانش قوی باشه توی یه فوج ادم نامحرم هم باشه خودشو حفظ میکنه. اگرم خدایی نکرده ریگی به کفشش باشه هر چی هم دستو پاشو ببندیم اخرش راهشو بلره چی کار کنه.

نغمه 1392/11/01 - 15:28

بانظر آقا صادق موافقم اینقدر محدودیت ایجاد نکنید

stan 1392/11/01 - 22:27

اخه که چی این کجاش هنجار شکنه اه اه

ایران 1392/11/03 - 23:40

واقعا برای خودم متاسفم که تو کشوری زندگی میکنم که جمهوری اسلامی ایرانه اما مردمش از اسلامی بودن و حتی از ایرانی بودن هیچ اطلاعی ندارن. از نظرات بالا معلومه که دشمنای کشور کارشونو خیلی خوب انجام دادن و عقاید مردمو به خوبی به هر سمتی که خواستن تغییر دادن. متاسفم متاسفم واقعا متاسفم........

تیز بین 1392/11/06 - 14:44

سلام به نظر این بنده ناقابل هرکه از دستورات الهی که در قرآن کریم آمده عدول کند می بایست خود را مستوجب عذاب ببیند این چند روزه را میتوانند با اغفال دختران ما که مادران فردا هستند بسر ببرند و حرمت آنها را بخاطر نا آگاهی و بی تجربگیشان بشکنندولی فردای حساب چه میتوانند بکنند دختران هم باید بدانند که فردا همسر فردی میشوند که او از شما انتظار عفت و پاکدامنی دارد ولی در هر دوره از زندگی بفهمند که شما تن به چه خفت هایی با ادمای حیله گر هوس باز داده اید یک لظحه در زندگی ارامش و قرار نخواهید داشت و بچه های شما هم صدمه میبینند این امر برعکس هم میتواند باشد اگر جوانب شرعی آن رعایت نشده باشدبهوش باشید که حسابگر بسیار دقیق و نکته بین است ابدیتتان را بخاطر هوسهای لحظه ای و احساسات شیطانی به باد فنا ندهید

امید 1392/11/27 - 17:59

این همه سخت گیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه برید کشورهای خارجیو نگاه کنید دربین همه نابهنجاری ها و....
اونجا آدم مسلمان مشخص میشه که کیه؟؟؟؟؟؟؟ نه تو ایران که اینجوری آزادی سلب شده

فرشته 1392/11/28 - 23:37

اق از قدیم گفتن کرم از درخته اگه دختر کرم نریزه هیچ اتفاقی نمیوفته خوئه من به خاطز شغل بابام دارم م
با معلم های مجرد مرد کار میکنم ئ.اگه خوده ادم درست رفتار کنه هیچ اتفاقی نمیوفته

ارسال نظر