معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه:

عده‌ای فرصت طلب به دنبال حذف شعار مرگ بر آمریکا هستند

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه معتقد است که حذف شعار مرگ بر آمریکا یک اشتباه راهبردی است و وجود آن منافاتی با مذاکره ندارد.
به گزارش سراج24، حمیدرضا مقدم فر در خصوص حذف شعار مرگ بر آمریکا اظهار داشت: حذف شعار مرگ بر آمریکا به هیچ وجه قابل قبول نیست و یک اشتباه راهبردی به شمار می‌رود.
 
وی با تاکید بر نداشتن هیچ گونه تضادی میان شعار مرگ بر آمریکا و مذاکرات ایران و گروه 5+1 خاطرنشان کرد: مذاکره در خصوص مسائل هسته‌ای هیچ تضادی با شعار مرگ بر آمریکا ندارد و ما در این چند سال هیچ گونه تغییری در آمریکا مشاهده نکرده ایم که بخواهیم شعار مرگ بر آمریکا را کنار بگذاریم و آمریکا همچنان خوی زیادی‌خواهانه خود را حفظ کرده است.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه در پایان عده‌ای را که صحبت از حذف شعار مرگ بر آمریکا می کنند را فرصت طلب دانست و افزود: عده‌ای هستند که فکر می کنند وقتی نظام وارد نرمش قهرمانانه شده است باید از آرمان های خود فاصله بگیرد و به سازش و مصالحه با دشمن بپردازد در حالی که نرمش قهرمانانه به معنای عدول از ارزش‌ها نیست.
اخبار مرتبط

شرط تهران برای آزادسازی دارایی‌ها

استمرار مبارزه | عقب نشینی در کار نخواهد بود

از حقوق ملت و کشورمان عدول نمی‌کنیم