حوادث جاده‌ای قم موضوع این هفته «مناظره»

«مناظره» این هفته با موضوع «حوادث جاده‌ای اتوبان تهران و قم» با حضور مسئولان راه و ترابری و نیروی انتظامی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

به گزارش «سراج24»، «مناظره» در هفتمین برنامه خود موضوع حوادث جاده‌ای اتوبان تهران و قم را مورد بررسی قرار می‌دهد.
این برنامه با حضور محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور ناجا، علی‌اکبر آقایی مغانجویی نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس، احمدرضا عامری مدیرعامل شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور، نظام‌الدین برگزاری رئیس سازمان استاندارد و عبدالله اکبری‌راد سازنده اتوبوس‌های اسکانیا در ایران برگزار می‌شود.
«مناظره» به تهیه کنندگی سعید نبی کاری از گروه اقتصاد شبکه یک سیماست که هر هفته حدود ساعت 16:30 از این شبکه پخش می شود.
این برنامه که با اجرای مرتضی حیدری همراه است هر بار یکی از موضوعات و معضلات اجتماعی را با حضور مسئولان مربوطه بررسی می کند.
اخبار مرتبط