افول شان خبرنگار در وزارت‌خارجه +عکس

برنامه تودیع و معارفه وزیر امورخارجه با حضور رئیس جمهور کشورمان صبح امروز برگزار شد.

 

به گزارش سراج24 ، در تصاویر منتشر شده مراسم تودیع و معارفه وزیر امورخارجه شاهد بی توجهی و کم لطفی مسئولین برنامه ریز تشریفات این وزارت خانه هستیم به نحوی که برخی بانوان خبرنگار برای انعکاس هر چه بهتر این مراسم بدلیل نبود صندلی کافی مجبور به نشستن بر روی زمین شدند. 
 
خوب است مسئولین برگزاری اینگونه مراسم ها در وزارت خارجه و حتی دیگر نهادهای دولتی بدانند شان و جایگاه خبرنگاران این پیغامبران بدون ادعا بیش از این حرف هاست و این خاکی بودن نشان از تواضع و فروتنی این قشردارد و چیزی از جایگاه و منزلت آنها نخواهد کاست.
 
اما ادب و احترام میزبان در حق میهمان در جایگاه و مرتبه ای قرار دارد که نباید میزبان آن را فراموش یا ساده انگارد. وزارت خانه ای که در مناسبات جهانی، دقیق ترین مطالب و حتی کلمات در آن لحاظ می شود برازنده نیست در آن شاهد دیدن چنین تصاویری باشیم./ تهران پرس
اخبار مرتبط

افزایش قیمت بنزین منتفی است

تأمین معیشت مردم یک اولویت مهم و فوری است

بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از پیام راهبردی مقام معظم رهبری