خشونت‌ها در مصر از نمایی متفاوت +فیلم

فیلمی از مصر منتشر شده که نشان می‌دهد تعدادی از نیروهای طرفدار اخوان المسلمین در حال تیراندازی به سوی نیروهای امنیتی حمله کننده به میدان النهضه هستند.

به گزارش « سراج24 » رسانه‌های مصری امروز تصاویری از درگیری خیابانی بین نیروهای ارتش با طرفداران اخوان المسلمین در اطراف میدان النهضه قاهره منتشر کردند.

این تصاویر که توسط بالگردهای ارتش مصر ضبط شده نشان می‌دهد که طرفداران رئیس جمهور برکنار شده درحال تبادل آتش با نیروهای ارتش هستند.

 برای دریافت فایل تصویری کلیک کنید

دو روز قبل هم منابع خبری گزارش داده بودند که برخی از نیروهای جهادی برای مقابله با حمله احتمالی نیروهای ارتش مصر به میدان النهضه در این میدان استقرار یافته‌اند.

امروز نیروهای امنیتی مصر با حمله به معترضان در میدان النهضه چادرهای آنها را به آتش کشیدند و در این حمله صدها نفر کشته و زخمی شدند.

اخبار مرتبط