زندگی مردم حلب پس از ورود ارتش +فیلم

ارتش سوریه با عقب راندن تروریست‌ها از غرب حلب، زندگی عادی را به این منطقه بازگردانده است. ب
به گزارش سراج24، مخالفان مسلح در سوریه درحالی که ادعا دارند کنترل حلب را در اختیار دارند، شبکه تلویزیونی المنار در گزارشی تاکید کرد که ارتش سوریه بخش‌های مهمی از این شهر را تحت کنترل درآورده است.
 
دوربین المنار با حضور در منطقه بستان الزهره در غرب شهر حلب تاکید کرد که نیروهای ارتش توانسته‌اند تروریست‌ها را وادار به فرار از مواضع خود در این منطقه از شهر کنند.
 
بنابراین گزارش، درحالی که ارتش در عملیات‌های خود تروریست‌ها را وادار به فرار از مناطق غربی حلب کرده بود، تروریست‌های تکفیری با کار گذاشتن بمب‌ در مناطق مختلف قصد داشتند تا غیرنظامیان را به قتل برسانند.
 
نیروهای ارتش در گفت‌وگو با المنار تاکید داشتند که تروریست‌ها قصد داشتند تا در روزهای عید به این منطقه وارد شوند که نیروهای سوری مانع از این اقدام شدند.
اخبار مرتبط