به گزارش «سراج24»، بورس تهران پس از افت 397 واحدی در روز گذشته و بازگشت به کانال 51 هزار واحد، امروز در آخرین روز کاری هفته جاری در دقایق نخست شروع معاملات توانست کانال 52 هزار واحد را پس بگیرد و در مقابل نیز ارزش بازار به 247 هزار و 249 میلیارد تومان رسیده است.
همچنین، بورس تهران طی هفته جاری از 49427 هزار واحد به 52 هزار و 103 واحد رسیده که نشاندهنده رشد 2676 واحدی طی 5 روز کاری است که البته هنوز معاملات امروز ادامه دارد. بر این اساس، رشد 215 واحد شاخص در دقایق نخست معاملات امروز بهدلیل اثر مثبت شرکتهای مپنا، توسعه معادن فلزات، بانک پاسارگاد، توسعه ملی، نفت اصفهان و توسعه صنایع بهشهر است.
بهگفته رئیس سازمان بورس، افت بازارهای رقیب چون، مسکن، سکه و دلار، سودآوری شرکتها و قرار گرفتن در فصل مجامع که پایان سال مالی اکثر شرکتها است از جمله دلایل روند صعودی بازار است.
به گزارش تسنیم، بورس تهران شنبه، یکشنبه و دوشنبه هفته جاری از کانال 50، 51 و 52 هزار واحد عبور کرد ولی در روز گذشته به کانال 51 هزار واحدی برگشت.
0نظر