رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک:

قیمت مسکن روند کاهشی به خود گرفته است

مصطفی قلی‌خسروی گفت:‌ قیمت مسکن ارتباط مستقیمی با نرخ ارز دارد و به دلیل کاهش نرخ ارز در هفته‌های اخیر، قیمت مسکن نیز روند کاهشی در پیش گرفته است.
به گزارش «سراج24» رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک اظهار داشت:‌ تقریبا از اسفند سال گذشته مسکن وارد یک رکود تورمی تاریخی شد و داد و ستد در این بازار به کمترین سطح خود در سال‌های اخیر رسید. به عبارت دیگر افزایش نرخ ارز باعث شد تا مالکان از عرضه ملک به بازار خودداری کنند و به دلیل کاهش قدرت خرید مردم معاملات وارد رکود شود و در عین حال قیمت ها نیز افزایش یافت.
وی با اشاره به کاهش 60 درصدی معاملات در بازار مسکن، تصریح کرد: تقریبا تا نیمه‌ خرداد امسال  رکود تورمی در بازار مسکن ادامه داشت، اما با انتخاباتی شدن فضای جامعه و همچنین وعده‌های انتخاباتی کاندیداها مقداری از تب و تاب بخش مسکن کاسته شد.
قلی‌خسروی با یادآوری کاهش نرخ ارز در دو هفته اخیر، اظهار کرد:‌ ثبات نسبی بر بازار مسکن حاکم شده و قیمت‌ها با کاهش حدود 5 درصدی روبرو شده است.با توجه به شرایط سیاسی کشور و تاثیر آن بر بازارهای اقتصادی انتظار کاهش 15 درصدی قیمت‌ مسکن را داریم.
رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک در گفتگو با خبرگزاری تسنیم با یادآوری جهش قیمت مسکن در سال‌های 68، 86 و 91 تاکید کرد:‌ بعد از انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری قیمت‌ها حدود 3 درصد کاهش یافت که در ادامه این کاهش به 5 درصد رسید.
اخبار مرتبط

موجران دیگر دنبال مستأجر جدید نیستند

بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری بازهم جواب نداد

تشریح روند واگذاری یک‌هزار واحد مسکونی به زوج‌های جوان در ۱۲ شهر جدید