موسیقی کلاسیک ویلن از رمانتیک تا معاصر منتشر شد

آلبوم «ویلن» با همکاری استادان ایرانی و اروپایی

آلبومی از موسیقی رمانتیک تا موسیقی مدرن برای «ویلن» به نوازندگی روبن کاسمیان و پانیذ فریوسفی با همراهی ارکستر سمفونیک ناسیونال اکراین توسط شرکت فرهنگی‌ هنری آهنگ پارسیان راهی بازار موسیقی کلاسیک کشور شد.

 

به گزارش «سراج24»،  آلبوم «ویلن» با همکاری پانیذ فریوسفی و استاد ویلن چیره دست و ویرتز وی روبن کاسمیان توسط شرکت «آهنگ پارسیان» تولید شده است.
این اثر شامل قطعات «اینتروداکشن و رندو کاپریچییوزو» اثر سن سانس، «کنسرتو ویلن» اثر چایکوفسکی با اجرای روبن کاسمیان و «کنسرتو ویلن» اثر آهنگساز معاصر علیرضا مشایخی است که به سفارش ایشان در اکراین با همراهی ارکستر سمفونیک ناسیونال این کشور، توسط پانیذ فریوسفی ضبط شد‌ه و تهیه گردیده است.
این اثر صوتی از طرف روبن کاسمیان و پانیذ فریوسفی به ویلنیست مشهور ایتالیایی روجیرو ریچی تقدیم شده است.
اخبار مرتبط