نماینده اهل سنت سقز با «سراج24» مطرح کرد:

هر نامزدی که به انتخابات اعتقاد داشت به نتیجه آن احترام گذاشت

ملت غیور ایران با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و حفظ وحدت با حضور حداکثری در انتخابات حماسه سیاسی بزرگی را خلق کرد.
محسن بیگلری نماینده مردم سقز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با سراج24اظهار داشت: با گذشت زمان و هر چه که به انتخابات نزدیک‌تر  می شدیم شوق مردم برای انتخابات افزایش یافت.
 
وی در ادامه گفت: کثرت نامزدها نه ‌تنها در انتخابات مشکل‌ساز نبود  بلکه به افزایش شور و شوق انتخاباتی نیز دامن  زد و سلایق مختلف مردم را به صحنه  آورد.
 
نماینده مردم سقز با اشاره به فصل‌الخطاب بودن قانون و شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی در زمینه تأیید و یا رد صلاحیت‌ها در روند انتخابات گفت: اگر کسی به انتخابات اعتقاد داشته باشد باید به نتیجه آن و همچنین نظر و رأی شورای نگهبان احترام بگذارد.
 
بیگلری خاطرنشان کرد: مردم ایران با آگاهی و بصیرت شرایط را رصد می‌کنند و با وفاداری به نظام و انقلاب اجازه هیچ‌گونه حرکتی را به دشمنان قسم خورده ایران نمی‌‌دهند.
 
وی تقویت عزت نفس ملی و قدرت چانه‌زنی در عرصه‌های بین‌المللی را پیامد خارجی شرکت ملت در پای صندوق‌های رأی عنوان کرد، افزود: ملت غیور ایران با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و حفظ وحدت با حضور حداکثری در انتخابات حماسه سیاسی بزرگی را خلق کرد.
اخبار مرتبط