به گزارش سراج24: فریزر کردن باعث می شود که مواد غذایی با از دست دادن وزن اولیه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبیعی خود را از دست بدهند و از مقدار ویتامین و کیفیت و ارزش غذایی آن ها کاسته گردد.
مواد غذایی که در داخل کیسه فریزر گذاشته می شوند باعث بروز هپاتیت و حتی ویروس هایی مختلفی می شود که این ویروس ها با پخت و پر به درون غذا نفوذ می کنند و باعث به وجود آمدن بیماری های مختلفی می شوند.
پزشکان توصیه می کنند حداکثر مهلت نگه داری مواد غذایی در فریزر 1 هفته است و بیش از آن مواد غذایی هیچ ارزشی ندارند و باعث هپاتیت می شوند.
0نظر