مواد غذایی یخ زده سبب هپاتیت می شود

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهدمنجمد کردن مواد غذایی و جاسازی آن ها در فریزر باعث به وجود آمدن میکروب هایی در درون آنها می شود.

به گزارش سراج24: فریزر کردن باعث می شود که مواد غذایی با از دست دادن وزن اولیه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبیعی خود را از دست بدهند و از مقدار  ویتامین و کیفیت و ارزش غذایی آن ها کاسته گردد.


مواد غذایی که در داخل کیسه فریزر گذاشته می شوند باعث بروز هپاتیت و حتی ویروس هایی مختلفی می شود که این ویروس ها با پخت و پر به درون غذا نفوذ می کنند و باعث به وجود آمدن بیماری های مختلفی می شوند.


پزشکان توصیه می کنند حداکثر مهلت نگه داری مواد غذایی در فریزر 1 هفته است و بیش از آن مواد غذایی هیچ ارزشی ندارند و باعث هپاتیت می شوند.

اخبار مرتبط