در گفتگو با «سراج24» مطرح شد:

اولویت‌های دولت آینده از نگاه یک نماینده مجلس

دولت آینده باید چالش‌های بین‌المللی را سامان داده و تجارت جهانی را رونق و سهم کشور ما از تجارت جهانی را ارتقا بخشد.
مجید جلیل سرقلعه نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سراج24 اظهار داشت: ایادی استکبار به سرکردگی آمریکا با اطلاعات کامل و مطالبات وسیع از نقاط قوت و ضعف و نقاط آسیب‌پذیر اقتصاد ما وارد صحنه شده‌اند، که مقابله ما باید هوشمندانه، مدبرانه و با تسلط کامل بر جوانب تحریم‌ها و فشارها باشد.
 
وی افزود: دولت آینده باید چالش‌های بین‌المللی را سامان داده و تجارت جهانی را رونق و سهم کشور ما از تجارت جهانی را ارتقا بخشد.
 
سرقلعه افزود: دولت آینده باید بتواند چالش‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی را به فرصت تبدیل و آرامش را برای ملت خود به ارمغان بیاورد.
 
وی با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، گفت: دولت‌های گذشته با زحماتی که کشیده‌اند، نتوانستند تأثیرگذاری در حوزه فرهنگ اسلامی و دینی را بر دیگر حوزه‌ها از جمله حوزه‌های سیاست و اقتصاد ارتقا بخشند، به طوری که حوزه سیاست و اقتصاد بود که تکلیف ابعاد فرهنگی کشور را رقم می‌زد.
 
سرقلعه ادامه داد: زیرساخت‌ها و پروژه‌های نیمه تمام باید تکمیل و سیاست‌زدگی 34 ساله پایان پذیرد و حوزه اقتصاد به آرامش نسبی دست پیدا کند تا بتوانند نفس تازه کند.
 
وی اضافه کرد: امروزه بخش زیادی از سرمایه کشورهای در حال توسعه به پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌ها به ویژه حمل و نقل اختصاص دارد، چراکه حمل و نقل یکی از محورهای رشد و توسعه اقتصادی است و دولت آینده باید موانع و مشکلات رشد و پیشرفت این پروژه‌ها را در رأس اولویت‌های خود قرار دهد.
اخبار مرتبط

ابطال روایت جعلی | روایتی که ضعف را جای قدرت می‌نشاند 

تبعات جنگ | آسیب پذیری راهبردی ارتش تروریستی آمریکا

ویرانی پایگاه بحرین، تخلیه ذخایر موشکی و سقوط روحیه