مشاور وزیر نفت:

با اتصال ۵۵۰۰ واحد صنعتی به شبکه گاز مشترکان به ۲۰ میلیون خانوار رسید

مشاور وزیر نفت با اشاره به گازرسانی به ۲۰ میلیون خانوار، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته امسال نیز یک میلیون خانوار از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.
به گزارش «سراج24»، محمد امیرخانی، افزود: سال گذشته به 1700 روستا، 60 روستا و 5500 واحد صنعتی گازرسانی شد و به شبکه سراسری گاز کشور متصل شدند.
وی با یادآوری این‌که امسال یک میلیون انشعاب در برنامه شرکت ملی گاز ایران قرار دارد، تصریح کرد: امسال نیز در قالب طرح مهر ماندگار باید به 1000 روستا و 50 شهر گازرسانی انجام شود که تاکنون 80 درصد این برنامه عملیاتی شده است، به عبارت دیگر 800 روستا و 40 شهر به شبکه سراسری گاز متصل شده‌اند.
وی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم ادامه داد: علاوه بر این امسال بر اساس برنامه باید زیرساخت‌های گازرسانی به 47 شهر و 156 روستای دیگر نیز انجام و این تعداد شهر و روستا را گازدار کنیم.
مسئول گازرسانی به پروژه‌های طرح مسکن مهر گریزی هم به صادرات گاز کشور زد و گفت: سال گذشته 8.4 میلیارد مترمکعب گاز صادر و در مقابل 4 میلیارد مترمکعب وارد شد. در حال حاضر در حال مذاکره با کشورهای ترکیه، عراق، هند و یک کشور اروپایی برای صادرات گاز هستیم.
اخبار مرتبط