شب گذشته صورت گرفت

حرکت خلاف شرع اصغر فرهادی در جشنواره کن+عکس

اصغر فرهادی به پاس تقدیر از بازیگر محبوب خود با این بازیگر روبوسی کرده و به این شکل تشکر خود را از وی اعلام می کند.

به گزارش سراج24  شب گذشته شصت و ششمین جشنواره فیلم کن با اعطاء نخل طلای این دوره از رقابت‌ها به فیلمی همجنس‌گرایانه، به کار خود پایان داد.

در این جشنواره عنوان بهترین بازیگر زن به فیلم اصغر فرهادی اختصاص یافت و این کارگردان ایرانی در این جشنواره افتخاری دیگر برای خود کسب کرد. «برنیس بژو» بازیگر زن فیلم "گذشته" اصغر فرهادی است که رسانه‌های خارجی از وی به عنوان بازیگر پورنو نیز یاد می‌کنند.

اصغر فرهادی به پاس تقدیر از بازیگر محبوب خود، در لحظه‌ای که مجری جشنواره نام «برنیس بژو» را اعلام می کند در حرکتی تامل برانگیر با این بازیگر روبوسی کرده و به این شکل تشکر خود را از وی اعلام می کند.

این کارگردان ایرانی که با فیلم جدایی نادر از سیمین توانسته بود جایزه اسکار 2012 را به خود اختصاص دهد در گفتگویی با خبرنگار هالیوود از فشار حاکم در ایران برای فیلم‌سازان انتقاد کرده و اشاره کرده است که فیلم سازان ایرانی نمی تواند فیلم‌هایشان را بدون سانسور در ایران تولید کنند.

یکی از بزرگترین انتقادهایی که به اصعر فرهادی در خصوص جدایی نادر از سیمین می‌شد سیاه نمایی از وضعیت جامعه ایران بود. بسیاری از کارشناسان معتقد بودند دلیل انتخاب جدایی در اسکار هم هم سیاه نمایی بوده است.

فاطر نیوز

اخبار مرتبط