ترامپ: لغو سفر به پاکستان به معنای آغاز جنگ با ایران نیست

ترامپ روز شنبه به پایگاه خبری آکسیوس گفت عدم اعزام هیئت آمریکایی به پاکستان به معنای از سرگیری جنگ با ایران نبوده و هنوز به این موضوع فکر نکرده است.

به گزارش سراج24؛ رئیس جمهور آمریکا گفت که هیچ دلیلی برای اعزام ویتکاف و کوشنر در یک پرواز 18 ساعته در وضعیت فعلی (مذاکرات) نمی‌بیند و این سفر خیلی طولانی است.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران امروز در اسلام آباد با مقامات پاکستانی مواضع تهران درباره مذاکرات با آمریکا را به اشتراک گذاشت. پیش از این قرار بود که ویتکاف و کوشنر نیز به اسلام آباد سفر کنند.

ترامپ درباره عدم اعزام نمایندگان خود به اسلام آباد گفت که به جای سفر طولانی به پاکستان می‌توان همان کار را از طریق تلفن انجام داد و اگر ایرانی‌ها بخواهند می‌توانند با مقامات آمریکایی تماس بگیرند.

اخبار مرتبط

ترامپ جنایتکار راهی بیمارستان شد

چرا ترامپ، جنگ با ایران را باخت؟

خوش‌بینی برای دستیابی به نتیجه مذاکرات افزایش یافته است