اعلام آمادگی پیشمرگان مسلمان کرد برای دفاع از مرزهای غربی کشور

هزاران پیشمرگ آموزش‌دیده برای دفاع از مرزهای غربی و مقابله با تهدیدات اعلام آمادگی کردند.

به گزارش سراج24؛ سازمان پیشمرگان مسلمان کرد طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هزاران تن از پیشمرگه‌های آموزش‌دیده و با تجربه این سازمان انقلابی آماده‌اند تا همانند سال‌های اول انقلاب از مرزهای غربی کشور دفاع کرده و هر تهدیدی را در مناطق کردنشین در نطفه خفه نمایند.

متن اطلاعیه این سازمان به شرح زیر است:

"بسم الله الرحمن الرحیم
ملت مسلمان و شریف ایران
سازمان پیشمرگان مسلمان کرد ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبر و قائد آزادگان جهان، حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (ره)، و تمامی شهدای مدافع کشورمان، به اطلاع شما هم‌میهنان عزیز می‌رساند که هزاران پیشمرگ جان‌برکف، آموزش‌دیده و با تجربه این سازمان آماده‌اند تا همچون سال‌های آغازین پس از پیروزی انقلاب و سال‌های دفاع مقدس، شجاعانه از وجب به وجب مرزهای میهن عزیزمان در غرب کشور حراست نمایند و هر نوع تحرک مذبوحانه عوامل سرسپرده و خودفروش را در نطفه خفه نمایند.

همچنین، این سازمان به اعضای فریب‌خورده گروهک‌های ضدانقلاب قاطعانه هشدار می‌دهد که تا دیر نشده است سلاح خویش را بر زمین بگذارند و به آغوش ملت بازگردند و بیش از این خود را بازیچه دست سران جیره‌خوار اسرائیلی ـ آمریکایی آن گروهک‌ها نسازند. در غیر این صورت، خفت و خواری و مرگ و هلاکت حتمی در انتظار آنان است.

سازمان پیشمرگان مسلمان کرد"

اخبار مرتبط