جلیلی: انتخابات ریاست‌جمهوری بر موضوع هسته‌یی تاثیری ندارد

مذاکره‌ کننده ارشد هسته‌یی ایران تاکید کرد که موضوع هسته‌یی، مساله‌ای ملی و فراجناحی است و انتخابات بر آن تاثیری ندارد.

به گزارش سراج24، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در بدو ورود به استانبول در جمع خبرنگاران گفت: در "آلماتی 2" بر مبنای دفاع از حقوق هسته‌یی کشورمان پیشنهادهای مشخصی ارایه دادیم که حتی خود آن‌ها پذیرفتند این پیشنهادها را باید بررسی کنند و ظرف چند روز به این پیشنهادها پاسخ دهند.

وی افزود: هر چند که این مدت زمان طولانی شد اما منتظر پاسخ گروه 1+5 به پیشنهاد‌های‌مان هستیم.

جلیلی که کاندیدای احتمالی شرکت در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری است تاکید کرد که موضوع هسته‌یی، موضوعی ملی و مورد اجماع و فراجناحی است که انتخابات ریاست جمهوری بر روی آن تاثیری ندارد.

قرار است سعید جلیلی و کاترین اشتون عصر چهارشنبه دیدار دو جانبه‌ای داشته باشند، هم‌چنین فردا پنج‌شنبه جلیلی در کنفرانس مطبوعاتی به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

اخبار مرتبط