یمنی‌ها به خیابان آمدند؛ «متوقف نمی‌شویم»

مردم یمن امروز جمعه، ۱۲ ژانویه با شرکت در یک راهپیمایی باشکوه حملات متجاوزانه ائتلاف آمریکایی به کشورشان را محکوم و با شعار «فتح موعود و جهاد مقدس» حمایت‌شان از مردم فلسطین را اعلام کردند.

به گزارش سراج24؛«موضع ما روشن است، سکوت نخواهیم کرد، متوقف نخواهیم شد و به دشمن پاسخ خواهیم داد؛ حامی امت خود در غزه هستیم و این تجاوز منجر به فاصله گرفتن ما از آن‌ها نخواهد شد»، این اظهارات سیاستمدار یمنی مراد قاسم علی در حاشیه این راهپیمایی بود.

بامداد امروز آمریکا و انگلیس در پاسخ به عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ علیه کشتی‌های اسرائیلی و نیروهای آمریکایی، بیش از ۱۲ نقطه در یمن را با هواپیما، کشتی و زیردریایی مورد هدف قرار دادند. بلافاصله بعد از این حمله، نیروهای انصارالله یمن خبر دادند که در حال شلیک موشک‌های بالستیک به سمت مواضع دشمن در دریای سرخ و باب‌المندب هستند.

معاون وزیر امور خارجه دولت صنعاء حسین العزی خطاب به ائتلاف غربی تصریح کرده که «که آمریکا و انگلیس باید آماده باشند تا بهای گزافی را بپردازند و تمام عواقب سنگین این تجاوز آشکار خود را تحمل کنند».

طبق گزارش‌ها و تصاویر ارسالی از یمن، استان صعده در شمال این کشور امروز مرکز راهپیمایی بوده اما این تجمعات در شهرها و مناطق دیگر از جمله المرازم، شعاره و الجرشه در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت تجاوزات آمریکا و انگلیس برگزار شده است.

اخبار مرتبط

تشییع شهید امت در عراق؛ از نمادگرایی اعتقادی تا موازنه جدید قوا در جبهه مقاومت

تعداد شهدای جنگ اسرائیل در لبنان به ۴۲۳۰ نفر رسید

نعیم قاسم: مقاومت، جهان را شگفت زده کرده است