تیراندازی در خیابان مجاهدین اسلام ارتباطی به مجلس نداشت

روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که تیراندازی در خیابان مجاهدین اسلام ارتباطی به مجلس نداشت و به هیچ‌کس آسیبی وارد نشده است.

به گزارش سراج24؛ بنابر اعلام روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی، ساعاتی قبل فردی در خیابان مجاهدین اسلام اقدام به تیراندازی کرد و از آنجا که این اتفاق در جلوی یکی از بیمارستان‌های نزدیک ساختمان مجلس شورای اسلامی رخ داد، بازتاب رسانه‌ای وسیعی پیدا کرد.

براساس اطلاعات ارائه شده از سوی مسئولان مربوطه، فردی که اقدام به تیراندازی کرد کارمند یک شرکت پالایشگاهی، متولد سال 1361 و ساکن استان اصفهان است. وی با سلاح شکاری ساچمه‌ای که دارای مجوز بود اقدام به تیراندازی هوایی کرد و بلافاصله بعد از تیراندازی بازداشت شد که در مراحل بازجویی انگیزه‌ این فرد مشخص خواهد شد.

 

همان‌گونه که مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرده است، خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی وارد نشده است.

اخبار مرتبط

نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس

هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود

اگر جنایت ها در لبنان ادامه پیدا کند جلوی رژیم صهیونیستی خواهیم ایستاد