فراخوان مقتدی صدر برای تحصن ملت‌های عربی در مرزهای فلسطین

رهبر جریان صدر عراق با صدور فراخوانی خواستار حرکت ملت‌های عربی و اسلامی به سمت مرزهای فلسطین اشغالی با هدف شکستن محاصره ظالمانه نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش سراج24؛ مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در گفت‌وگویی تلویزیونی خاطرنشان کرد: «از مردم کشورهای عربی و اسلامی و تمامی صلح‌جویان می‌خواهم در مرزهای مصر، اردن، سوریه و لبنان با اراضی فلسطین تحصن مسالمت‌آمیز برگزار کنند و محاصره را بشکنند.»

براساس گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، مقتدی صدر در ادامه تصریح کرد: «این راهپیمایی بدون در دست داشتن سلاح و تنها با کفن و بدون مداخله دولت‌ها با هدف رساندن آب، غذا و کمک‌های پزشکی به غزه برگزار می‌شود.»

رهبر جریان صدر عراق هم چنین افزود: «موعد برگزاری این راهپیمایی پس از آن‌که پاسخ ملت کشورهای اسلامی را دریافت کنیم، متعاقباً مشخص خواهد شد.»

اخبار مرتبط

مرز توحش صهیونیست‌ها به کجا ختم می‌شود؟

رژیم صهیونیستی در برزخ میان جبهه‌های باز و سفره‌ای خالی

چگونه حمایت ترکیه از جولانی به گسترش دخالت رژیم صهیونیستی در سوریه انجامید؟